Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

respect za seo. ko je "krivac", ipboard ili the administrator?

Posted

evo cirkam neko konig pivo, za koje pise da je proizvedeno u madjarskoj, a limenka kosta 50 dindzi u idei, za toliko i vrijedi.König

Posted

E to je odlično, jako pitko i blago, za 49 dinara koliko je u Idei više nego spektakularno.

Posted

preblago mi je. a da je pitko, pa... moze da se pije

Posted

Meni se fino poklopilo večeras. Rešio da iscrtam gomilu blank stock etiketa za pivo, te sam morao da se naoružam konzervatorijumom™ Jelena, da bi išlo glađe.

Posted

Jedva cekam izvestaj kada budes pravio labele za higijenske uloske

Posted

Sta mislite ima li rezona da se nadamo vecoj ponudi piva u maxi-ju kad udju belgijanci ;)

Posted

mogao si da sačekaš malo da se razmaše diskusija, a ne odma da je sasečeš u korenu <_<

Posted

Meni se čini da domaći pivari neće dozvoliti neko ozbiljnije mešanje sa strane. A ako procene da ta piva neće preterano ugroziti njihovo tržište, onda to verovatno znači da Balegijncima neće biti isplativo da se cimaju oko toga. Duplo golo :(

Posted

čemu defetizam? pa evo ni leffe, paulaner, ne predstavljaju pretnju domaćem tržištu a obitavaju, doduše po malo nepristupačnijim cenama.

Posted

Ako ih i bude, nema trika da budu ispod 150-200 dindži za apotekarsku dozu (o,33), jer su i u samoj Belgiji od 1,4 evra naviše.

Posted

ako bude onaj Trippel daću i 500 đunti za nj :lol:

Posted
čemu defetizam? pa evo ni leffe, paulaner, ne predstavljaju pretnju domaćem tržištu a obitavaju, doduše po malo nepristupačnijim cenama.
gdje ima da se uzme paulaner i koliko je?
Posted
gdje ima da se uzme paulaner i koliko je?
ja sam ga cesto uzimao u Familiji ispod Beogradjanke, nesto oko 120 din ako se dobro secam