Jump to content

Featured Replies

respect za seo. ko je "krivac", ipboard ili the administrator?

evo cirkam neko konig pivo, za koje pise da je proizvedeno u madjarskoj, a limenka kosta 50 dindzi u idei, za toliko i vrijedi.König

E to je odlično, jako pitko i blago, za 49 dinara koliko je u Idei više nego spektakularno.

preblago mi je. a da je pitko, pa... moze da se pije

Meni se fino poklopilo večeras. Rešio da iscrtam gomilu blank stock etiketa za pivo, te sam morao da se naoružam konzervatorijumom™ Jelena, da bi išlo glađe.

Jedva cekam izvestaj kada budes pravio labele za higijenske uloske

Sta mislite ima li rezona da se nadamo vecoj ponudi piva u maxi-ju kad udju belgijanci ;)

Ne verujem.

mogao si da sačekaš malo da se razmaše diskusija, a ne odma da je sasečeš u korenu <_<

Meni se čini da domaći pivari neće dozvoliti neko ozbiljnije mešanje sa strane. A ako procene da ta piva neće preterano ugroziti njihovo tržište, onda to verovatno znači da Balegijncima neće biti isplativo da se cimaju oko toga. Duplo golo :(

čemu defetizam? pa evo ni leffe, paulaner, ne predstavljaju pretnju domaćem tržištu a obitavaju, doduše po malo nepristupačnijim cenama.

Ako ih i bude, nema trika da budu ispod 150-200 dindži za apotekarsku dozu (o,33), jer su i u samoj Belgiji od 1,4 evra naviše.

ako bude onaj Trippel daću i 500 đunti za nj :lol:

čemu defetizam? pa evo ni leffe, paulaner, ne predstavljaju pretnju domaćem tržištu a obitavaju, doduše po malo nepristupačnijim cenama.
gdje ima da se uzme paulaner i koliko je?
gdje ima da se uzme paulaner i koliko je?
ja sam ga cesto uzimao u Familiji ispod Beogradjanke, nesto oko 120 din ako se dobro secam