Lezilebovich Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 (edited) Bio juče u Zagrebu i tamo su otvorili Kuću piva (koja je u stvari omanja prodavnica, ali daju baš lepe platnene vreće). Ima nekih raznih piva, ali je tek krenulo, pa su rafovi manje-više prazni. Elem, probao sam odlično pivo- Chimay. Uz to, probao sam i Vukovarsko i moram priznati da je to najgore pivo koje sam probao i nisam uspeo popiti ni pola. Kao nema konzervasna, ovo-ono, ali mu to ništa ne pomaže. Edited March 2, 2011 by Lezilebovich
henrik larsson Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Popravio bi se i meni posle te količine :( a kasno mi za pivo sad.
dig_chohano Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bio juče u Zagrebu i tamo su otvorili Kuću piva (koja je u stvari omanja prodavnica, ali daju baš lepe platnene vreće). Ima nekih raznih piva, ali je tek krenulo, pa su rafovi manje-više prazni. Elem, probao sam odlično pivo- Chimay. Plavi, beli, crveni? Plavi meni najbolji. Vidi sledeći put imaju li Orval ili Westmalle Tripel, kidaju oba.
henrik larsson Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Nego jbt, sad čitam poslednjih par strana i zgrožen sam. Hipsteri oće i pivo da nam uzmu. Mislim, kakav crni Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippelna jednu flašicu, dekantovanje, bukei i mljackanje, floralne note sa blagom primesom ustajale crnice u proleće 1949. u pitoresknom selu ušuškanom na obodima planinskog venca u okolini Đirokastre. Da sam u tom fazonu, pio bih vino.Pivo je za nas stoku, ladno, ne manje od 7 komada. Još ćete me ubediti da postoji otelotvorenje sintagme "jedno piće".
Аврам Гојић Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 (edited) i obavezno ako imaju Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslager Trippel, zakivaedit LOL, great minds think alike Edited March 2, 2011 by Marko M. Dabovic
Lezilebovich Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Imaju sva tri, mi smo uzeli beli ... Eh (setno), ko zna kada cu sledeci put do ZG :(. Inače, evo i ideje za "mali" biznis - onlajn prodaja i dostava piva.
dig_chohano Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 (edited) Ma, kakav jebeni hipsterluk, ova piva su vekovima kalibrirana da bi čoek seljak otišao u kafanu kad napolju zagudi (sredina septembra), sabio desetak komada dok vrat ne nabrekne i čelo ne postane ljubičasto, potom otišao kući, ubacio svoju ružnu ženu u fritezu, izmlatio decu i silovao kravu (podložno permutacijama) i potom zaspao snom pravednika do polovine aprila. Edited March 2, 2011 by dig_chohano
henrik larsson Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja sam za takve operacije uvek koristio domaće kupovne rakije u prihvatljivom cenovnom rangu :( Imaju sličan ukus kao Duvel, podjednako liče na pivo, i pri jednakoj popijenoj količini dešava se isto. A manje košta.
Аврам Гојић Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ma, kakav jebeni hipsterluk, ova piva su vekovima kalibrirana da bi čoek seljak otišao u kafanu kad napolju zagudi (sredina septembra), sabio desetak komada dok vrat ne nabrekne i čelo ne postane ljubičasto, potom otišao kući, ubacio svoju ružnu ženu u fritezu, izmlatio decu i silovao kravu (prodložno permutacijama) i potom zaspao snom pravednika do polovine aprila.Mnjah. Kvari tebe ta Finska ili gde si vec. Da se posluzim recima Kristofera Vokena u "Things to Do in Denver When You`re Dead": "Primio si se na te nju ejdz stvari. Prvo ces da stitis kitove, a onda ces da grizes jastuk".
dig_chohano Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Od kitovog mladunčeta se najbolje zimsko pivo pravi. A od majke čvarci.
MancMellow Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 i obavezno ako imaju Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslager Trippel, zakiva E jebeš ti pivo sa tolikim imenom <_<
MancMellow Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Očigledno nema to na tim svima dostupnim pretraživačima
Recommended Posts