Willow Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Nešto za ljubitelje Mejdena. Šetao sinoć Rodićem na NBG-u i kod rafova sa pivom umalo nisam ciknuo od iznenađenja videvši Trooper pivo. Cena je udaranje po ušima, tako da sam kupovinu/isprobavanje ostavio za drugi priliku.
Milogled Bluff Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 U Our pabu litar Krusovica 290 kinte. Toplo preporucam. Nema mocnijeg osecaja nego kad drzis kriglu od litar piva u desanci junackoj.
Plavimost Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Čak se i Stella Artois pravi u Srbiji, u konzervi je sa kukuruznom krupicom.
jms_uk Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 (edited) Hladno i lokalno Nije lose, dosta je pitko. 4.7% alc Sent from my iTelephone using Tapatalk Edited November 25, 2017 by jms_uk
jms_uk Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 On 25/11/2017 at 6:21 PM, Majo said: Pazi koliko pijes, da te ne iskoriste tamo. Pazio sam :) Danas sam presao granicu, i ovo lokalno mi se vise svidja od onog juce.
jms_uk Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 I da zaokruzim ovo africko pivopijenje:Mislim da mi je se Zambijski najvise svidelo od ova tri. Sent from my iTelephone using Tapatalk
burekdzija Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Baldur (Märzen): dobro pivo, dobro ime, dobra ambalaza
Pegin Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Doneo drugar iz Češke, mnogo dobro, a u flaši od 0.7 L, prava mera.
čekmeže Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Onaj Zlatni Prag u maxiju ne vredi tih novaca. Imaju još par novih čeških, verovatno isti kalup.
scab Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 4 hours ago, čekmeže said: Onaj Zlatni Prag u maxiju ne vredi tih novaca. Imaju još par novih čeških, verovatno isti kalup. Ma to je zlodelo neke prevarantske šatro češke pivare koja radi po levatskim šemama Van Pur pivare (ona koja pravi generička piva za lance marketa i sva ona lažna piva koja imenom liče na poznatija nemačka/češka - konig, muller, edelmeister...). Meni je njihovo omiljeno onaj lažni Staropramen pod imenom Staropilsner sa sve maznutim dizajnom. To kad ti je Staropramen prefensi pa da imaš još jeftiniju zamenu. Bila to neka frka oko toga što imaju onu oznaku "Češko pivo" za zaštitu geografskog porekla plzenjskog piva a prave se po ko zna kojim zemljama. Al jebga za za 50 centi/pola litre...
Frank Pembleton Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 E to sa tim imenima mi je bilo stvarno čudno te malo čačkao, ozbiljna folirancija...xxx....
Recommended Posts