October 26, 20177 yr Nešto za ljubitelje Mejdena. Šetao sinoć Rodićem na NBG-u i kod rafova sa pivom umalo nisam ciknuo od iznenađenja videvši Trooper pivo. Cena je udaranje po ušima, tako da sam kupovinu/isprobavanje ostavio za drugi priliku.
October 26, 20177 yr U Our pabu litar Krusovica 290 kinte. Toplo preporucam. Nema mocnijeg osecaja nego kad drzis kriglu od litar piva u desanci junackoj.
November 25, 20177 yr Hladno i lokalno Nije lose, dosta je pitko. 4.7% alc Sent from my iTelephone using Tapatalk Edited November 25, 20177 yr by jms_uk
November 26, 20177 yr On 25/11/2017 at 6:21 PM, Majo said: Pazi koliko pijes, da te ne iskoriste tamo. Pazio sam :) Danas sam presao granicu, i ovo lokalno mi se vise svidja od onog juce.
November 30, 20177 yr I da zaokruzim ovo africko pivopijenje:Mislim da mi je se Zambijski najvise svidelo od ova tri. Sent from my iTelephone using Tapatalk
December 19, 20177 yr Onaj Zlatni Prag u maxiju ne vredi tih novaca. Imaju još par novih čeških, verovatno isti kalup.
December 19, 20177 yr 4 hours ago, čekmeže said: Onaj Zlatni Prag u maxiju ne vredi tih novaca. Imaju još par novih čeških, verovatno isti kalup. Ma to je zlodelo neke prevarantske šatro češke pivare koja radi po levatskim šemama Van Pur pivare (ona koja pravi generička piva za lance marketa i sva ona lažna piva koja imenom liče na poznatija nemačka/češka - konig, muller, edelmeister...). Meni je njihovo omiljeno onaj lažni Staropramen pod imenom Staropilsner sa sve maznutim dizajnom. To kad ti je Staropramen prefensi pa da imaš još jeftiniju zamenu. Bila to neka frka oko toga što imaju onu oznaku "Češko pivo" za zaštitu geografskog porekla plzenjskog piva a prave se po ko zna kojim zemljama. Al jebga za za 50 centi/pola litre...
December 19, 20177 yr E to sa tim imenima mi je bilo stvarno čudno te malo čačkao, ozbiljna folirancija...xxx....