Prokleto Djubre Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 sampion je legenda, najverovatnije najgore pivo ikad. samim tim mi je i nekako zao sto se vise ne proizvodi, da znamo koliko smo srecni sa lavovima i jelenima. Nemoj tako, jaka je konkurencija. BIP-ov Vitez kod mene vodi. Bivše Tuzlansko je neprejebivo Kako se lako zaboravio Stork...
Timmy Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Beergarden uveo neke popuste odredjenim danima. Tako je veceras Niksicko 100din, Hoegarden 160, sutra Staropramen po 100, Korona nedeljom 190 itd. Dadose mi letak na Adi.
jorma shparga Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 sampion je legenda, najverovatnije najgore pivo ikad. samim tim mi je i nekako zao sto se vise ne proizvodi, da znamo koliko smo srecni sa lavovima i jelenima. Pratim i dizem za nisko pivo - u trenutku probanja zvalo se aplauz i godine koje prolaze ne mogu da izbrisu secanja
Dr Arslanagić Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 u jeste Niško pivo je retko odvratno, kao i Apel iz iste pivare
Lezilebovich Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) nikad nisam probao niško pivo, u stvari nisam ni znao da postoji :( Edited August 1, 2016 by Lezilebovich
jorma shparga Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 `ladno se opet pojavilo - auuu http://juznevesti.com/Ekonomija/Promocija-Niskog-piva-dan-pred-pocetak-prodaje.sr.html
Bambula Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Navlakusa,sve je to sito samo etikete menjaju videli da je narod nostalgičan,a ukus ni nalik.
stajebrebilo Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Probao Krušovice iz piksle, ništa posebno. Zaječarsko flajka mi je lepše a i nostalgičnije.
Velocipede Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Upravo pijem ovo: Sviđa mi se, ima li negde kod nas da se kupi?
Jean-Luc Picard Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Mislim da nema. Naleteo bih negde po pivnicama sigurno.
Velocipede Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Sledeće na probi: Najzanimljivija mi je boja, ne sviđa mi se previše... Inače, onaj prethodni Irish Pale Ale mi je odličan, nadam se da će se pojaviti u našim prodavnicma, u HR ga ima u Konzumu.
Recommended Posts