Frank Pembleton Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Lasko, onako, lager ko lager, tu je vecma 10 godina, samo su iz nekog razloga resili da sad uloze malo i u reklamu ovde. Za te pare bolji je Bud. Sent from my E2303 using Tapatalk Tačno tako...
wall Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Meni laško ni blizu onoga nekad. Kao tuborg samo još vodenkastiji. ^_^
Marvin (Paranoid Android) Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 NIgde, batali potragu Nego didemo u Džakartu na crni bad Alas, nisam u Beogradu (još), pitanje je bilo pripremno za kad siđem sa planine. Meni laško ni blizu onoga nekad. Kao tuborg samo još vodenkastiji. ^_^ +1 kao da ide iz istog kazana. A Zaječarsko da je dobro - dobro je.
Marvin (Paranoid Android) Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Uh, bilo je negde Valjevskog ali da me ubijete ne mogu da se setim... možda Aman? Marvinu, ako ne nađe Valjevsko a rad je kušati nešto egzotično, mogu preporučiti Jagodinsko, ako se nije pokvarilo od prošle godine, ima ga u jednom dragstoru koji je odmah do pijace u selu Bežaniji. Pa pogledaću koji Aman uskoro, za svaki slučaj. Ha, prekjuče kupio 2 Jagodinska (ali konzerve) još ih nisam otvorio. Ima ih ovde po zapadnoj Srbiji. Verovatno nije kao u starim danima kad sam ga gutao, no videćemo.
Frank Pembleton Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Zadnji put sam pio zaječarsko točeno. Bilo dobro, taman da se izdigne iznad raznih jelena, lavova itd... ....shit has hit the fan...
Timmy Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Video dam skoro negde Valjevsko, tj. skoro da sam siguran u to. I sad me kopka gde :(
Grunf Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Uh, bilo je negde Valjevskog ali da me ubijete ne mogu da se setim... možda Aman? Hofman je nekad previla Pančevačka pivara, ko ga radi sad? Za Moravsko sam se raspitivao ovde prošle godine ali nije bilo odgovora. Marvinu, ako ne nađe Valjevsko a rad je kušati nešto egzotično, mogu preporučiti Jagodinsko, ako se nije pokvarilo od prošle godine, ima ga u jednom dragstoru koji je odmah do pijace u selu Bežaniji. Renne, jesi li Crnog Đorđa pazario u Srbiji? nije hofman, nego zofmann. ovo je nesto drugo verovatno.
Timmy Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Našao Valjevsko :) Odnosno video ga u radnji kod mene. Quatro prodavnica je u pitanju u Visegradskoj ispod Sarajevske. Ali imaju bar 10 radnji po gradu. Cena 54.9 din :)
Bambula Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) Zaječarsko se dosta iskvarilo od kad je krenulo masovono da se pije,kakvo ej to osveženje bilo kad se pojavilo.A sad sve zavisi kakva ti serija zapadne. Prošle nedelje pecali i u seoskoj radnji ništa sem BG-a,kakav je ono mišomor Edited July 30, 2016 by Bambula
Skyhighatrist Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 nije hofman, nego zofmann. ovo je nesto drugo verovatno. Zoffmann je pravila (pravi?) vršačka pivara...Imali su svetlo, crno i light (valjda samo u konzervi), ako se dobro sećam...
renne Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Našao Valjevsko :) Odnosno video ga u radnji kod mene. Quatro prodavnica je u pitanju u Visegradskoj ispod Sarajevske. Ali imaju bar 10 radnji po gradu. Cena 54.9 din :) Flaširano? Ima limeki po rodama, ali flaširano ne videh nigde
Timmy Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 A zbog tih devica, evo linka sa spiskom objekata, ima i sa one strane reke nekoliko.. http://prodavnicasunce.rs/Home/Quatro Srecu od alaha uzimam, a device slobodno podeli po forumu :)
Lezilebovich Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) Alah dao sreću i zdravlje onome ko mi kaže u kojim radnjama u Beogradu može da se nađe Valjevsko, zidarske flaše. Bonus od nekoliko devica ako je lokacija u evropskom delu Beograda. Eh, da nisu ubili valjevski supermarket u blokovima i stavili DIS mogao bih ti pomoci... ovako i mene to zanima, jer sad u selu pijem samo valjevsko pa bih rado nastavio i u BGu... Edited July 30, 2016 by Lezilebovich
Recommended Posts