Jean-Luc Picard Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Najbolje je sto su svetski priznati pivski sommelieri Kabinetove splacine ocenili u rasponu od 55-85 i sto neko to trucanje treba ozbiljno da shvati - U odnosu na tri zle sestre kabinetove splačine jesu nedostižne visine.
Haralampije Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 JLP molim praktican savet :sta ti pijes tj.koji je minimalan zadovoljavajuci skor ? 50/100?
Venom Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 U odnosu na tri zle sestre kabinetove splačine jesu nedostižne visine. Jel to nastavak argumentovane diskusije?
Jean-Luc Picard Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 JLP molim praktican savet :sta ti pijes tj.koji je minimalan zadovoljavajuci skor ? 50/100? Za svaki dan: Badvajzerov Badvar svetli ili tamni ( ovaj drugi po mogućnosti ) , točeni Pilsner Urquel ako mi je negde usput, Kaš Ryezen ako mi je negde usput, eventualno Grimbergen iz Maxija. Jednom do dva puta mesečno, u Samo Pivo i istraživanje novih i neoprobanih ekskluziva iz Belgije, Holandije i GBR. Jel to nastavak argumentovane diskusije? Nije.
Peter Fan Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Sierra Nevada Nooner. Odlican pils, mnogo bolji od njihovih ejlova ako smem da primetim (ratebeer disapproved). Inace je ovde stvarno uzivanje cirkati pivo u barovima, bukvalno svuda moze da se naruci bar po nekoliko stilova tocenih kraft piva. U samom gradu ima nekoliko, a u neposrednoj okolini jos mnogo vise pivara. Sta je najbolje od americkih piva? Ako si negdje u/blizu mid-Westu, onda preporucujem http://twobrothersbrewing.com/ - ja volim njihov weiss, ali i ostala su dobra. Takodje, Lagunitas njihov IPA i Brown Sugar Ale (sezonski). Oni bi trebalo da imaju vecu pokrivenost od Two Brothers.
namenski Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Zaječarsko je odlično svakodnevno pivo A i pravi se u Zaječaru :) jelen mi je super pivo upravo ga otresam i mnogo mi prija +1 A ovi sto санћим posle piva ne mogu bez kafetina, ne da nisu za pivo, bilo kakvo, nego nisu ni za...
mire Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 molim te samo za jedno pojasnjenje vezano za ovo - kafetine pijes pre, posle ili u toku konzumacije?može pojašnjenje, kasnije malo mada, više bi mi godilo da posedimo, pijuckamo, i da te obalim pod sto, miran, staložen i bez ikakve potrebe za nekim medikamentom
mire Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Dodaj cenu kafetina i ova piva uopste vise nisu jeftina.nabijem na kurac to tvoje puvanje, pa da se izduvaš kao balon kineski :)
Haralampije Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Za svaki dan: Badvajzerov Badvar svetli ili tamni ( ovaj drugi po mogućnosti ) , točeni Pilsner Urquel ako mi je negde usput, Kaš Ryezen ako mi je negde usput, eventualno Grimbergen iz Maxija. Jednom do dva puta mesečno, u Samo Pivo i istraživanje novih i neoprobanih ekskluziva iz Belgije, Holandije i GBR. Jebi ga ti ko Vucic, ja pitao jedno , ti odgovaras nesto drugo
namenski Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 nabijem na kurac to tvoje puvanje, pa da se izduvaš kao balon kineski :)Nije to nikakvo puvanje, obicna покондиреност i teranje mode, ziv nisam sta bi bilo da sutra udje u modu da se, na primer, jedu govna...Tek onda bi imale da se citaju studije na temu organoleptike. A umesto kafetina - probiotik. Ili ricinus.
mire Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 ma ok mi je poznavanje terena, ali trćenje đoke oko "bukea", i ostali stručni izrazi mi izazivaju, ah, nelagodu
Sestre Bronte Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 ma kenjau, batali temu da se ne nerviraš to što možemo po gajbu dve da popijemo na suvo, ne znači da smo poznavaoci, nego pijandure a bolje pijandura nego serator
Venom Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Nije. Sta bi pivski sommelieri rekli na tu crtu subjektivnosti?
Jean-Luc Picard Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Pravi pivski sommelier bi ti objasnio zašto se suštinski "tri zle srpske sestre" ne mogu smatrati pivom, za razliku od splačina koje proizvodi kabinet, koje ipak spadaju u pivo, ali mene nakon svega mrzi, a i nemam vremena iskreno.
Recommended Posts