assück Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ja bas dosao iz Djusine, ima 6 boca manje po 70 kinti. ako umrem od kvarna piva, javljam.
dig_chohano Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ma, sumnjam da je kvarno, vec bi pola foruma geknulo, no mi stvarno nije jasno kako moze da bude toliko jeftinije, uz sve carine/poreze/transporte/akcize/uvoznicke marze...
assück Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ne znam, evo gledam bocu... sve deluje regularno, punjeno u Belgiji, uvoznik je neka firma iz Omladinskih Brigada. jebesga. drink now, worry later
Alphons Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ma, sumnjam da je kvarno, vec bi pola foruma geknulo, no mi stvarno nije jasno kako moze da bude toliko jeftinije, uz sve carine/poreze/transporte/akcize/uvoznicke marze...neko je bio spomenuo da se to nabavlja ispod ruke, takoreć.
prima Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kaze da se prebio za neki dug takoali sad je ovo drugi put da se prebiosto je okako ne bude 3. i 4. prebicemo ga mi
scepa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Svaki put kad ovo procitam zaustim da pitam: na koju foru neko u BG prodaje Duvel za te pare? Jel nesto rok trajanja opasno pred isticanjem ili sta? Pitam, jer u Belgiji nema trika da ga pazaris za manje od 1e u radnji, obicno je i vise od toga.da radimo biznis? ovde kod mene 4 pack - 17 baka..i jos plus taksa...a po barovima $8-$10
dig_chohano Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 I kako da ne probudi nostalgiju za rodnom grudom, oca im lopovskog...
msmodesty Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 I kako da ne probudi nostalgiju za rodnom grudom, oca im lopovskog...kodnas jeftinije 6x0.33 je 5.84 EURO
dig_chohano Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jbg, ima verovatno i ovde po tim specijalizovanim marketima za cirku nesto jeftinije, al ovo je cena iz GB-a a slicna je i po ostalim supermarketima.
msmodesty Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jbg, ima verovatno i ovde po tim specijalizovanim marketima za cirku nesto jeftinije, al ovo je cena iz GB-a a slicna je i po ostalim supermarketima.bez sale, ovde je i belgijsko pivo jeftinije posto se racuna kao hrana pa je TVA/VAT/PDV manji. je Auchan lista, znaci supermarket koji je kao GB i malo skuplji.zato svi dolaze ovde po alkohol i cigarete, manji TVA i nema akciza
dig_chohano Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Hmmm, blizina Luxa i informacija sa neta da u gepek Smarta staje ravno 6 gajbi piva ce izgleda promeniti moj sistem kupovine piva.
msmodesty Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Hmmm, blizina Luxa i informacija sa neta da u gepek Smarta staje ravno 6 gajbi piva ce izgleda promeniti moj sistem kupovine piva.one cene su iz Drink Shop-a gde ti das listu a momce sve popakuje u gepek
assück Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jel treba Duvel da muti, nesto poput HefeWeissbier Paulanera? ne secam se da je juce bilo tako
dig_chohano Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Prinuđen pre svega svojom humanošću i brigom za tvoje zdravlje, nekako smogadoh snage da otvorim jedan Duvel. Muti. Grimbergen Blonde ne muti, kao ni Maredsous. Orval muti, ali skroz drugačije nego Duvel. Zanima me koja će svojstva pokazati Westmalle Trippel. Sad moram da idem, istraživački duh me uzeo pod svoje.
Recommended Posts