Velocipede Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 U Maxi-ju su burenca 699 RSD, ima tamni Valentins i ovo sa slike. Kakav je ovaj Apostelbrau?
pacey defender Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 kupio sam to bure od pet litara na popustu. fora je sto mu istice rok trajanja ovih dana, zato je 50% jeftinije. Sabili burence, dobro je.
Lancia Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) jedini greh burenceta kod vajcn piva je sto se gubi ceremonija sipanja iz flase u onu dugu casu. Edited May 27, 2016 by Majo
Venom Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Meni je Bayreuther Hell dobar; to cak nije ni posebno jeftino pivo.
Parsons Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) apostelbräu se proizvodi bukvalno u mom komsiluku, a ja sam za to pivo cuo u srbiji ok je, moze da se pije, ta pivara (eichbaum) je btw poznata po limunadama jedini greh burenceta kod vajcn piva je sto se gubi ceremonija sipanja iz flase u onu dugu casu. pa sipaj iz burenceta u flasu pa u casu (sa limunom) Edited May 27, 2016 by Parsons
*edited by mod Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Meni je Bayreuther Hell dobar; to cak nije ni posebno jeftino pivo. Bice da je do ukus, ja sam se bas razocarao, nekako mi i po boji i po ukusu vuce na staaaari BIP ali razvodnjen.
Cure Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Koliko je samo Jelen bedan. Bili su sponzori na koncertu Ane Popovic pre neki dan. Za pocetak, otkud im ideja da ponude samo Jelen, a ne jos nesto iz svog asortimana. Dalje, momci za sankom jako neljubazni, kao da su tamo po kazni. Kao slag na tortu, toceno pivo je nestalo u nekom trenutku. Njihovo objasnjenje: 'ionako koncert traje jos nekih pola sata'. Koncert je trajao jos nekih sat i po od tog trenutka. Totalni poslovni promasaj nase najvece pivare.
Frank Pembleton Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Koliko je samo Jelen bedan. Bili su sponzori na koncertu Ane Popovic pre neki dan. Za pocetak, otkud im ideja da ponude samo Jelen, a ne jos nesto iz svog asortimana. Dalje, momci za sankom jako neljubazni, kao da su tamo po kazni. Kao slag na tortu, toceno pivo je nestalo u nekom trenutku. Njihovo objasnjenje: 'ionako koncert traje jos nekih pola sata'. Koncert je trajao jos nekih sat i po od tog trenutka. Totalni poslovni promasaj nase najvece pivare. Realno, krajnjem korisniku ne treba da je bitno ali, verovatno je do agencije koja im radi promociju.Naravno treba jebati Jelen jer su oni krivi i kod izbora ko ce da im radi promociju...
Zverilla Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 mnogo veci problem jelenu od agencije za promociju je ukus ;)
Frank Pembleton Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 mnogo veci problem jelenu od agencije za promociju je ukus ;)To naravno, ja ga ne pijem već par gidina. Do tada kad god sam poklekao zažalio posle...
Frank Pembleton Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Dobar ovaj Grimbergen iz maxija na akciji.. ...shit has hit the fan...
Jean-Luc Picard Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ako je neko bio na Beer Gardenu neka baci malo poređenje sa prošlom godinom ( ponuda, cene ) !?
Recommended Posts