May 20, 20168 yr Probao Kumov i Nikola-Car stautove. Na nivou pokusaja. Posle nikolinog sam bio srecan sto se nisam otrovao. Posle sve sperem sa belhavenom
May 22, 20168 yr On 20. 5. 2016. at 8:38, Cure said: Danas Dogma startuje sa svojim pivima u NSu. Od njih zaista imam velika ocekivanja. odlična im oba, Hoptopus mi je sinoćnji pobednik.
May 22, 20168 yr Krenem da guglam za tu dogmu i vidim neke fotke...dal grešim ili su ovo likovi koji drže Miners Pub.
May 23, 20168 yr On 22. 5. 2016. at 14:57, Jean-Luc Picard said: Krenem da guglam za tu dogmu i vidim neke fotke...dal grešim ili su ovo likovi koji drže Miners Pub. jes, to radi ekipa koja drži miners i uvozi bevog, zmajsku i pelicon. ovo su sada kuvali kod crow pivare, ali sada im se završava baš ozbiljna, velika, profi pivara. meni su sjajna oba piva koja su išćerali na festivalu!
May 23, 20168 yr On 23. 5. 2016. at 10:26, scab said: jes, to radi ekipa koja drži miners i uvozi bevog, zmajsku i pelicon. ovo su sada kuvali kod crow pivare, ali sada im se završava baš ozbiljna, velika, profi pivara. meni su sjajna oba piva koja su išćerali na festivalu! U prevodu, ekipa zna znanje. Oba piva su im sjajna, doduse slican fazon.
May 23, 20168 yr Nesto nacuh da ovi kreteni iz vlade oce malo da nagaze male pivare, neke dodatne akcize na "nestandarne sastojke"...
May 23, 20168 yr On 23. 5. 2016. at 15:49, Dr Arslanagić said: Ako je češka proizvodnja, vredi i više. Češka, pijem ovih dana inatezivno, vrh pivo
May 23, 20168 yr On 23. 5. 2016. at 15:55, Frank Pembleton said: Nesto nacuh da ovi kreteni iz vlade oce malo da nagaze male pivare, neke dodatne akcize na "nestandarne sastojke"... Od njih me ne bi začudilo da nam uvedu akcize na vazduh, a onda i dodatne akcize na O2 iz istog.
May 23, 20168 yr Postoji priča da Scott Cider domaćih škota ne može u distribuciju zbog Carlsberga i njihovih političkih veza. Anyhow, Scott Cider ekipa je u nsu otvorila radnju Beeraj gde se mogu pazariti domaća zanatska piva, vina i naravno cider. Koliko čujem, još uvek im nije bogata ponuda al sam siguran da će brzo povećati broj artikala. Fb page: https://m.facebook.com/beerajrs/