Jump to content

Featured Replies

Odgovori

115442a5dfc150b8c9feb9e3dc860cd8.jpg

Probao Kumov i Nikola-Car stautove. Na nivou pokusaja.

Posle nikolinog sam bio srecan sto se nisam otrovao.

Posle sve sperem sa belhavenom

On 20. 5. 2016. at 18:42, renne said:

Odgovori

115442a5dfc150b8c9feb9e3dc860cd8.jpg

Kakvo ti je?

Odlično, ali nije da se više popije, više dođe kao dezert

Nisam probao, al vidim da ga Ratebeer dosta loše kotira.

On 20. 5. 2016. at 8:38, Cure said:

Danas Dogma startuje sa svojim pivima u NSu. Od njih zaista imam velika ocekivanja.

odlična im oba, Hoptopus mi je sinoćnji pobednik.

Krenem da guglam za tu dogmu i vidim neke fotke...dal grešim ili su ovo likovi koji drže Miners Pub.

On 22. 5. 2016. at 14:57, Jean-Luc Picard said:

Krenem da guglam za tu dogmu i vidim neke fotke...dal grešim ili su ovo likovi koji drže Miners Pub.

jes, to radi ekipa koja drži miners i uvozi bevog, zmajsku i pelicon. ovo su sada kuvali kod crow pivare, ali sada im se završava baš ozbiljna, velika, profi pivara.

meni su sjajna oba piva koja su išćerali na festivalu!

On 23. 5. 2016. at 10:26, scab said:

jes, to radi ekipa koja drži miners i uvozi bevog, zmajsku i pelicon. ovo su sada kuvali kod crow pivare, ali sada im se završava baš ozbiljna, velika, profi pivara.

meni su sjajna oba piva koja su išćerali na festivalu!

U prevodu, ekipa zna znanje. Oba piva su im sjajna, doduse slican fazon.

Krušovice limenka u maksiju za manje od 100 din. Vredi li?

Ako je češka proizvodnja, vredi i više.

Nesto nacuh da ovi kreteni iz vlade oce malo da nagaze male pivare, neke dodatne akcize na "nestandarne sastojke"...

On 23. 5. 2016. at 15:49, Dr Arslanagić said:

Ako je češka proizvodnja, vredi i više.

Češka, pijem ovih dana inatezivno, vrh pivo

On 23. 5. 2016. at 15:55, Frank Pembleton said:

Nesto nacuh da ovi kreteni iz vlade oce malo da nagaze male pivare, neke dodatne akcize na "nestandarne sastojke"...

Od njih me ne bi začudilo da nam uvedu akcize na vazduh, a onda i dodatne akcize na O2 iz istog. 

Postoji priča da Scott Cider domaćih škota ne može u distribuciju zbog Carlsberga i njihovih političkih veza.

Anyhow, Scott Cider ekipa je u nsu otvorila radnju Beeraj gde se mogu pazariti domaća zanatska piva, vina i naravno cider. Koliko čujem, još uvek im nije bogata ponuda al sam siguran da će brzo povećati broj artikala.

Fb page: https://m.facebook.com/beerajrs/