Frank Pembleton Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Danas u Maxiju naleteo na Leffe..Odlucio se za Leffe Brune, hmmm prijalo mi vrlo, podsetilo na dane u Belgiji i spijanju trapista u pauzama izmedju tekmi reprezantacije...
Parsons Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) Danas u Maxiju naleteo na Leffe..Odlucio se za Leffe Brune, hmmm prijalo mi vrlo, podsetilo na dane u Belgiji i spijanju trapista u pauzama izmedju tekmi reprezantacije...apropo belgije, danas sa drugarima u briselu isprobao neke belgijske klasike:duvel - odlican- kao da pijem pivo pomesano sa rakijom. to nemamo u nemackoj, al' mozemo da miksujemo :D belo belgijsko - dobro - kao pivo sa limunadom, kao alster ili radler, za pijuckanjegardevil -odlican, ima vintage aromu dobrog paba u sebi :D neko kome sam zaboravo ime- dobro Edited September 18, 2010 by Billy Parsons
maheem Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 probah pils plus toceni pre par sati i ne smrdi mi iz usta
Hobbit slayer Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 1 od najgorih piva svih vremenaWord! Nisam upucen da li kod nas ima tochena Stella, ali ako je makar blizu ovoj iz juzhnih krajeva, onda je to najveci jechmeni krsh koji sam probao...
sekretar Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jel isao skoro ko u Djusinu i da li ima jos u onom diskontu Duvela po doskont cenama?
Utvara Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Duvel... Kolko košta to zadovoljstvo, moram da probam...Skopsko, užas i košmar.Probao sam BIP i gorak je jako, ali može da se pije nekako. Pils plus, čije li je to, ne mogu da pijem.Tuborg lemon, kao sokić jako pitko. Desperados, zanimljivo.
Bane_V Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 (edited) Jel isao skoro ko u Djusinu i da li ima jos u onom diskontu Duvela po doskont cenama? Nema vise, nestalo. Bilo citavih 50 din.Ipak ima. :) Edited September 27, 2010 by Bane_V
zorglub Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pils plus, čije li je to, ne mogu da pijem.Moguće, nisam probao iz flaše, iz konzerve je skroz OK pivo. Eto, ni na maheem-u nema reakcija:probah pils plus toceni pre par sati i ne smrdi mi iz usta
henrik larsson Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tuborg lemon, kao sokić jako pitko. U tom rangu preferiram Fairy. Ukus je tu negde, al pravi milion puta više pene.
henrik larsson Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pa nije prioritet, ali Fairy je bang for the buck u odnosu na Tuborg Milun. Uostalom, ostavim višak pene sa strane i onda je kasnije koristim za veganske šnenokle, pranje ćele, specijalne efekte... štagod.
Utvara Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tuborg lemon je u klasi Smirnoff ice, bacardi breezer, te gluposti. Samo domaća radinost...
najgori Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 70 din Jel isao skoro ko u Djusinu i da li ima jos u onom diskontu Duvela po doskont cenama?
assück Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Duvel... Kolko košta to zadovoljstvo, moram da probam...Skopsko, užas i košmar.Probao sam BIP i gorak je jako, ali može da se pije nekako. Pils plus, čije li je to, ne mogu da pijem.Tuborg lemon, kao sokić jako pitko. Desperados, zanimljivo.ti si izgleda jedan u milionapsolutno svi za koje znam, a da su se izjasnili po pitanju tih piva, gotive skopsko, misle da je pils plus sasvim OK i da je tuborg lemon katastrofalna pisacka. to mislim i ja, osim za pils plus koje nisam probao.
dig_chohano Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nema vise, nestalo. Bilo citavih 50 din. 70 dinSvaki put kad ovo procitam zaustim da pitam: na koju foru neko u BG prodaje Duvel za te pare? Jel nesto rok trajanja opasno pred isticanjem ili sta? Pitam, jer u Belgiji nema trika da ga pazaris za manje od 1e u radnji, obicno je i vise od toga.
Recommended Posts