Marcus Wulffings Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 tron pivo, pravi ga moj kolega, sve je uvozno osim vode... dobar je ovaj stout, nije suviše opor i gorak, kako tamno pivo ume da bude; bolji je, recimo, od krudera i brenta, zaista se lakše pije
*edited by mod Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) tron pivo, pravi ga moj kolega, sve je uvozno osim vode... dobar je ovaj stout, nije suviše opor i gorak, kako tamno pivo ume da bude; bolji je, recimo, od krudera i brenta, zaista se lakše pije Nema kineske klope ni koka kole? :( Vidi se da nisi ti slikao Edited March 2, 2016 by *edited by mod
Marcus Wulffings Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 sad si me dodatno smorio, čak nisam ni zadovoljan kompozicijom
Marcus Wulffings Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 uf, bre, stefanoviću, šta to radiš? ovaj skiper ima snažan ukus zove, 6.3% alkohola, i prilično je gorak, od ovoga se čoveku prispava instantly; ipak je ovo indian pejl ejl
Аврам Гојић Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Njihov wit mi je jedno od najdražih piva ikada.
Barti66 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Da li da otvaram skopsko crno ili ne? (Inače mi je svetlo jedno od boljih sa "naših" prostora)
Jean-Luc Picard Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Pio sam piva koja Ratebeer bolje ocenjuje, ali ovo je nešto specijalno...
Jean-Luc Picard Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Stuko malopre u Samo Vopi jedan "Saint Petersburg" od Thornbridge ( definitivno najbolja craft pivara čije proizvode imaju u ponudi )...pravi onaj muški, sočni, bogati, masni, jaki Stout. Odličan što se mene tiče.
killahbee Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Wild Raven je pivo zbog kojeg se zaljubiš u black ipa stil. Šteta što ih je malo
Jean-Luc Picard Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Apsolutno...nakon što sam oprobao Wild Raven za mene je Black IPA stil broj jedan. Šta znam.... Imaš Moor-ov Illusion, imaš Libertine od Brewdog-a i imaš ovo slovenačko/austrijsko čudovište Bevog-ov Rudeen, ( govorim o ovima koje uz malo truda mogu da se nađu na srpskom tržištu ) ne mogu da se setim još nečeg. Čini mi se da sam jednom u Samo Vopi pio nešto Tempest-ovo što potpada pod Black IPA ( bila je specifična situacija pa nisam stoposto siguran :D ).
Jean-Luc Picard Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Popio sinoć jedan La Trappe Quadrupel. Stvarno je pivo za specijalne prilike. Iako mnogo više volim ostrvske stilove, La Trappe u Quadrupel varijanti je božanstven. Edited March 25, 2016 by Jean-Luc Picard
Frank Pembleton Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Popio sinoć jedan La Trappe Quadrupel. Stvarno je pivo za specijalne prilike. Iako mnogo više volim ostrvske stilove, La Trappe u Quadrupel varijanti je božanstven.Odneo sam jednom prijatelju na poklon. Nikad pre nije probao...Zaplakao je od sreće i hteo da me usvoji ;-)
Plavimost Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Probao sam sinoć domaće craft pivo pod nazivom Salto. Meni su sva domaća craft piva nekako nezavršena i overpriced. Kum, Mačak, Kaš i naravno Kabinet 250 do 320 za pola litre je krađa galaktičkih razmera ako za taj keš imamo Hoegaaren, Paulaner ili neki drugi sličan proizvod. Ima neki Kors polažem neke nade u njega i nadam se da će da bude dobar.
Recommended Posts