iDemo Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Jel samo Grolsch pravi tu vrstu zatvarača? Ne, ja sam bash onomad pio nesto drugo sa takvim tipom zatvarača al' sad da me bijesh ne znam sta je bilo... Al' je bilo dobro svakako.
renne Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Значи много боље него светло? Има га код Еда, али се не би дрзнуо...Bolje od svetlog, i to mnogo
stajebrebilo Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ima li u vecim marketima? slučajno poslato sa TT
stajebrebilo Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Reci cu kolegi da mi nabavi, tnx. Edited February 4, 2016 by vookela
renne Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ja sam krajem marta opet tamo, pa mogu da dovučem
stajebrebilo Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Kolega ima rodbine u Zvorniku, cesto ide. Znas li ti gde je mart ? [emoji6] slučajno poslato sa TT
renne Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Jak ukus hmelja, ali pitko, može se popiti koje
Miralem Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 u mom selu snizenje, gajba grolscha 9,5 evra. kupio tri.
Đipalo Junuz Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) Leffe blonde. Sviđam ovo. Simpatičan ukus, neka vanila, banana, nempojma... I 6.6%, taman kako treba -_- In other news - počeo sam i IPA da isprobavam, sve što mi se učini zanimljivim i što mi preporuče. Bio sam skeptičan u početku, preferiram tamna i pšenična piva, a onda sam skontao da je IPA drugi univerzum from my point of view, i sviđam to sve više i više :) Edit: moje prvo IPA : Edited February 17, 2016 by Đipalo Junuz
stajebrebilo Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Stiglo sarajevsko tamno direkt izbosne. Kolega kupio i par Nektara, da se nadje. Degustacija uskoro... slučajno poslato sa TT
killahbee Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Malo sam ispratio postove za poslednjih neliko strana Valjda se Hoegaarden kao Huhardn čita, oba g su h :DDobar izbor flaša sa zatvaračima ima u svakom aroma marketu u kojem sam bio :)A što se IPA tiče, moje pivo je bilo Brewdog Punk, ono se dopalo manje više svima koje znam, pa preporučujem je za početak :)
Strucnjak Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ovo je opasna pivarska mafija, odoh u najblizu kraft pivaru
banatjanin Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 (edited) ovo je jako, jako dobro: www.bujska-pivovara.com dovukao iz Zagreba, a i inače probao ranije. svetlo lager, porter i crveno, oko dva i po evra za bocu. konačno kraft ekipa koja ne insistira na IPAma, APAma i ostalim gorkim sranjima naparfemisanim sve jednim istim američkim hmeljom Istrijani carevi k'o i u svemu. Edited February 23, 2016 by banatjanin
Recommended Posts