Bright Billy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Pa kad si udarao po Amsterdamu, trebalo je i neku casu da zveknes. nisam se setio, jbg. bio sam i u ovoj njihovoj pivari, tacnije baru koji su napravili u nekoj staroj vetrenjaci http://www.brouwerijhetij.nl/?lang=en turisticki fazon, al je skroz ok. tu sam nekoliko vrsta cirko pa ne mogu bas da se setim koja su mi se tacno svidela... Edited January 11, 2016 by Bright Billy
scab Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 nisam se setio, jbg. bio sam i u ovoj njihovoj pivari, tacnije baru koji su napravili u nekoj staroj vetrenjaci http://www.brouwerijhetij.nl/?lang=en turisticki fazon, al je skroz ok. tu sam nekoliko vrsta cirko pa ne mogu bas da se setim koja su mi se tacno svidela... to je baš dobra pivara. mislim da mi je tu columbus pobedio zajedno sa onim IPAom sa najboljom etiketom. jeste to sada postalo veoma turističko mesto, ali jebga, sve je tako u amsterdamu. odmah pored amsterdama (15-20 min) ima prelepih pivara (npr. jopen) u kojima ne moraš da se guraš za mesto. šteta što nisi u amsterdamu svratio do nekog sekndhenda, tamo ima sjajnih pivskih čaša za po 50 centi. sada ti je najbolja alternativa da ideš po buvljacima i kopaš za čašama od naših nemačkih gastarbajtera za 50-100 dinara.
killahbee Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Leffe, bar ova dva koja su kod nas, nisu belgina blonde stil (wit). to su Hoegarden i onaj kanadski Blue Moon Ako hoćeš wit, Blanche de Namur > Hooegaarden > Blue Moon, bar od onoga što ima kod nas. I da, ima i Kabinet wit, onaj njihov sa morskom zvezdom, i onaj za Visibabu kao, John Lemon. Sjajna etiketa, ako se ložiš na to. :D
Cure Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Ako hoćeš wit, Blanche de Namur > Hooegaarden > Blue Moon, bar od onoga što ima kod nas. I da, ima i Kabinet wit, onaj njihov sa morskom zvezdom, i onaj za Visibabu kao, John Lemon. Sjajna etiketa, ako se ložiš na to. :D Salu na stranu, poslednja tura John Lemon-a mi je bila odlicna. Na tocenom etiketa ne pomaze/odmaze.
Cure Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 to je baš dobra pivara. mislim da mi je tu columbus pobedio zajedno sa onim IPAom sa najboljom etiketom. jeste to sada postalo veoma turističko mesto, ali jebga, sve je tako u amsterdamu. odmah pored amsterdama (15-20 min) ima prelepih pivara (npr. jopen) u kojima ne moraš da se guraš za mesto. šteta što nisi u amsterdamu svratio do nekog sekndhenda, tamo ima sjajnih pivskih čaša za po 50 centi. sada ti je najbolja alternativa da ideš po buvljacima i kopaš za čašama od naših nemačkih gastarbajtera za 50-100 dinara. Htedoh reci da mi se mesto nije cinilo nimalo turisticki. Jako opustena atmosfera, van standardnih tura, korektne cene i pivo koje ne moze biti svezije. Pre pet-deset godina nisu imali nista ni priblizno IPA-u, al vecina pivara prati aktuelne trendove. U svakom slucaju tamo ima za svaciji ukus.
Ваљевац Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ако има неко да сакупља лименке пива, нека се јави поруком. Поздрав!
katamaran Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Veceras sam u Idei video pivo interesantnog naziva
stajebrebilo Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Stigao crni Zaječarac u naše pasivne krajeve danas ga spazio i kupio u Rodi, kakvi su utisci u odnosu na Niksicko crno ?
ToniAdams Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Veceras sam u Idei video pivo interesantnog naziva jebote, ovo ko da otvoris mesaru i nazoves je "salmonela"
pacey defender Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) jebote, ovo ko da otvoris mesaru i nazoves je "salmonela" ela, ela, ela, e e e da se upišem. vajfert u flajki. najbolje trenutno na domaćem tržištu domaćeg piva. dok se ne pokvare. Edited January 29, 2016 by pacey defender
Recommended Posts