December 26, 20159 yr Da, belgijsko, carlsber ga valja. 0.33 je 114din, dok je hoegaarden trenutno 99din u merkatoru. Sličan je hoegaardenu tako da će ti ležati. u maxiju je sad negde oko 80ak dinara, imaju akciju do 31.12 na neka piva, 15-20% popust za 2 ili vise boca (istog piva). Edited December 26, 20159 yr by Barsa
December 26, 20159 yr divan je grimbergen, pogotovo blanche. ja danas pila badvajzer pa posle njega zaječarca, bilo mi muka kolko je zaječarac grozan.
December 28, 20159 yr pio AMBER IPA s nakuřovaným sladem iz mordorske pivnice, i jos neka razna ceska piva iz mikropivnica cijeg se imena vise ne secam :) odlicna sva do jednog, al ovaj IPA mi je posebno dobro legao
December 30, 20159 yr Čuo sam da u Samo Pivou nude Taras Buljbu iz lokalne briselske pivare Brasserie de la Senne. Probajte. Opak nektar lokabilni,
January 5, 20169 yr Ako ikoga interesuje, u Samo Pivu jos danas nekih desetak srpskih mikropivara na tocilici, ukupno 21-o razlicito pivo domaceg porekla. U svakom slucaju, super sto je Kabinet dobio konkurenciju, pravice bolja piva.
January 10, 20169 yr Nema ni Leffe-a na točilici, ni tog amsterdamskog, ali ima dosta piva tog istog, belgian blonde stila :)
January 10, 20169 yr a gde da kupim ove specijalizovane case? da ne pijem leffe iz vinske, osecam se kao debil...
January 11, 20169 yr Nema ni Leffe-a na točilici, ni tog amsterdamskog, ali ima dosta piva tog istog, belgian blonde stila :) Leffe, bar ova dva koja su kod nas, nisu belgina blonde stil (wit). to su Hoegarden i onaj kanadski Blue Moon Edited January 11, 20169 yr by banatjanin
January 11, 20169 yr Leffe, bar ova dva koja su kod nas, nisu belgina blonde stil (wit). to su Hoegarden i onaj kanadski Blue Moon Druze, najgore kad ispravljas nekoga ko je u pravu. Blonde i Wit nije isto. Blanche i Wit je isto.
January 11, 20169 yr a gde da kupim ove specijalizovane case? da ne pijem leffe iz vinske, osecam se kao debil... Pa kad si udarao po Amsterdamu, trebalo je i neku casu da zveknes.
January 11, 20169 yr Druze, najgore kad ispravljas nekoga ko je u pravu. Blonde i Wit nije isto. Blanche i Wit je isto. Druže,hvala na ispravci, uvek volim da nešto naučim, ali nema potrebe za tim tonom :)