Jump to content

Featured Replies

Da, belgijsko, carlsber ga valja. 0.33 je 114din, dok je hoegaarden trenutno 99din u merkatoru. Sličan je hoegaardenu tako da će ti ležati.

u maxiju je sad negde oko 80ak dinara, imaju akciju do 31.12 na neka piva, 15-20% popust za 2 ili vise boca (istog piva).

Edited by Barsa

divan je grimbergen, pogotovo blanche.

ja danas pila badvajzer pa posle njega zaječarca, bilo mi muka kolko je zaječarac grozan.

pio AMBER IPA s nakuřovaným sladem iz mordorske pivnice, i jos neka razna ceska piva iz mikropivnica cijeg se imena vise ne secam :)

odlicna sva do jednog, al ovaj IPA mi je posebno dobro legao

Čuo sam da u Samo Pivou nude Taras Buljbu iz lokalne briselske pivare Brasserie de la Senne. Probajte. Opak nektar lokabilni,

Probacemo ako napises izvestaj dole ozdo :)

juce, danas, sutra

Argentinsko :) Probao ga u paketu sa brazilskom Brahmom.

Ako ikoga interesuje, u Samo Pivu jos danas nekih desetak srpskih mikropivara na tocilici, ukupno 21-o razlicito pivo domaceg porekla. U svakom slucaju, super sto je Kabinet dobio konkurenciju, pravice bolja piva.

Jel ima negde u BGu točeni Leffe, teško mi ide da nađem, ako neko zna....

ovo sam udaro u amsterdamu, mnogo je dobro. jel ima negde kod nas da se kupi?

WP_20151023_15_39_09_Pro.jpg

Nema ni Leffe-a na točilici, ni tog amsterdamskog, ali ima dosta piva tog istog, belgian blonde stila :) 

a gde da kupim ove specijalizovane case? da ne pijem leffe iz vinske, osecam se kao debil...

Nema ni Leffe-a na točilici, ni tog amsterdamskog, ali ima dosta piva tog istog, belgian blonde stila :)

Leffe, bar ova dva koja su kod nas, nisu belgina blonde stil (wit). to su Hoegarden i onaj kanadski Blue Moon

Edited by banatjanin

Leffe, bar ova dva koja su kod nas, nisu belgina blonde stil (wit). to su Hoegarden i onaj kanadski Blue Moon

Druze, najgore kad ispravljas nekoga ko je u pravu. 

Blonde i Wit nije isto. Blanche i Wit je isto.

a gde da kupim ove specijalizovane case? da ne pijem leffe iz vinske, osecam se kao debil...

Pa kad si udarao po Amsterdamu, trebalo je i neku casu da zveknes. 

Druze, najgore kad ispravljas nekoga ko je u pravu.

Blonde i Wit nije isto. Blanche i Wit je isto.

Druže,hvala na ispravci, uvek volim da nešto naučim, ali nema potrebe za tim tonom :)