Jump to content

Featured Replies

Kruger i Brent ima ono neko crveno, dosta jeftino, bjese li? Sasvim dobro. 

Inace, svratili mi neki Amerikanci, iz Oregona, prilicni pivski snobovi, prije par nedelja, i probali par Kabinetovih piva. Po njihovim rjecima, najbolje IPA van Portlanda. Jedino se ne sjecam za koje tacno pivo to rekose. Uglavnom, odlican je Kabinet. 

Obzirom da je robna marka, odlično je

b4c9940152e3300bb4afeddb3cf01888.jpg

Konačno i njega da.probam

1c3e8f96b7643622004a1c915fb1d3d6.jpg

Za ovako jeftino pivo iznenađujuće jak ukus hmelja

54ceb2b299eafde138cdb5716080bf94.jpg

• 3 weeks later...

Obožavam pivo. Imam iskustva sa poljskim, češkim, mađarskim. Večeras dobih par piva iz Belgije. Grimbergen Blonde mi je baš OK. Jako lepo pivo.

Sledeće je - Petrus (dubbel Bruin), takođe odlično pivo.

...

Edited by Аврам Гојић

Bolji je Grimbergen Blanche :fantom:

Samo da kažem da mi je od domaćih piva trenutno Weifert prvi izbor. Tu zapravo može da se oseti hmelj. 

Bolji je Grimbergen Blanche :fantom:

+1

To i Hoegaarden su mi postala omiljena piva

Moj glas ide za Grimbergen Blonde. Ali nebitno to, nego naleteh na njega danas u rodi po 110 rsd limenka 0.5. 

+1

To i Hoegaarden su mi postala omiljena piva

+1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva.

Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k.

Jel to isto belgijsko belo?

Jeste, odlično pivo, probaj

+1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva.

Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k.

Jel to isto belgijsko belo?

Da, belgijsko, carlsber ga valja. 0.33 je 114din, dok je hoegaarden trenutno 99din u merkatoru. Sličan je hoegaardenu tako da će ti ležati.

juce, danas, sutra

K800_pivo.JPG