November 30, 20159 yr Kruger i Brent ima ono neko crveno, dosta jeftino, bjese li? Sasvim dobro. Inace, svratili mi neki Amerikanci, iz Oregona, prilicni pivski snobovi, prije par nedelja, i probali par Kabinetovih piva. Po njihovim rjecima, najbolje IPA van Portlanda. Jedino se ne sjecam za koje tacno pivo to rekose. Uglavnom, odlican je Kabinet.
December 25, 20159 yr Obožavam pivo. Imam iskustva sa poljskim, češkim, mađarskim. Večeras dobih par piva iz Belgije. Grimbergen Blonde mi je baš OK. Jako lepo pivo.
December 26, 20159 yr Samo da kažem da mi je od domaćih piva trenutno Weifert prvi izbor. Tu zapravo može da se oseti hmelj.
December 26, 20159 yr Moj glas ide za Grimbergen Blonde. Ali nebitno to, nego naleteh na njega danas u rodi po 110 rsd limenka 0.5.
December 26, 20159 yr +1 To i Hoegaarden su mi postala omiljena piva +1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva. Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k. Jel to isto belgijsko belo?
December 26, 20159 yr +1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva. Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k. Jel to isto belgijsko belo? Da, belgijsko, carlsber ga valja. 0.33 je 114din, dok je hoegaarden trenutno 99din u merkatoru. Sličan je hoegaardenu tako da će ti ležati.