gervasius twinkleminkleson Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Kruger i Brent ima ono neko crveno, dosta jeftino, bjese li? Sasvim dobro. Inace, svratili mi neki Amerikanci, iz Oregona, prilicni pivski snobovi, prije par nedelja, i probali par Kabinetovih piva. Po njihovim rjecima, najbolje IPA van Portlanda. Jedino se ne sjecam za koje tacno pivo to rekose. Uglavnom, odlican je Kabinet.
renne Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Za ovako jeftino pivo iznenađujuće jak ukus hmelja
djekson Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Obožavam pivo. Imam iskustva sa poljskim, češkim, mađarskim. Večeras dobih par piva iz Belgije. Grimbergen Blonde mi je baš OK. Jako lepo pivo.
djekson Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Sledeće je - Petrus (dubbel Bruin), takođe odlično pivo.
Аврам Гојић Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) ... Edited December 25, 2015 by Аврам Гојић
pacey defender Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Samo da kažem da mi je od domaćih piva trenutno Weifert prvi izbor. Tu zapravo može da se oseti hmelj.
maheem Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Bolji je Grimbergen Blanche +1 To i Hoegaarden su mi postala omiljena piva
variola Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Moj glas ide za Grimbergen Blonde. Ali nebitno to, nego naleteh na njega danas u rodi po 110 rsd limenka 0.5.
banatjanin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 +1 To i Hoegaarden su mi postala omiljena piva +1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva. Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k. Jel to isto belgijsko belo?
maheem Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 +1 za Hoegarden. Pivo za sve sezone i skontao sam da je wit definitivno moj stil piva. Grimbergen nisam probao, iritira me etiketa sa tim čudovištem, feniksom ili koji je već k. Jel to isto belgijsko belo? Da, belgijsko, carlsber ga valja. 0.33 je 114din, dok je hoegaarden trenutno 99din u merkatoru. Sličan je hoegaardenu tako da će ti ležati.
Recommended Posts