Cure Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 nd: ima li neko preporuku za dobar ginger? Miralem, to je njegov omiljeni stil.
Cure Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ne bih pila jelen ni da je džabe. najgore pivo. juče uzela neko poljsko, muller, baš je fino pitko, ko voda Jelen godinama varira od solidnog (retko) do uzasnog (najcesce). Ovaj Muller sam jednom uzeo gutljaj od keve i nisam mogao vise, ali nekom je verovatno ta slicnost sa vodom ok. U pustinji recimo. Kad smo kod lagera na trzistu, veoma pozitivno me je iznenadilo 'Dobro pivo', austrijsko pivo radjeno za DIS, konzerva 50 dinara. Iskreno mi je lepse od Paulaner svetlog. Preporuka.
Ryan Franco Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) Dopada mi se ovaj Franciscan Well. Nije slatko, osvežava, može i u ovim vrućim danima. Jedino mu je cena malo jača. Bolji mi je od Dooma Bara mada mi je Doom gotivan. Jel imate preporue za nešto slično? Sa druge strane, velike sam nade polagao u White Shield li nakon dve šanse nisam nimalo oduševljen. Nije baš value for money. Loša vest je da sam načuo potvrdu da je White Shield zamena za Doom koji se lagano rasprodaje. Edited August 18, 2015 by McCabe
Ryan Franco Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Je li grimbergen blanche ista vrsta kao hoegarden? tj je li blanche isto što i wit?
Cure Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Je li grimbergen blanche ista vrsta kao hoegarden? tj je li blanche isto što i wit? Isto je. Blanche koriste valonci/francuzi a Wit flamanci/holandjani. Od te vrste kod nas prisutni Blanche de Namur (ponajbolji), Hoegaarde, Blue Moon i Grimbergen blanche. Za ove britance ne znam sta da ti kazem. Meni je St Austell Proper Job dobar kompromis izmedju klasicnog britanca i IPA. Ko sta voli... Bice u septembru ponovo onaj British weekend festival pa ce biti i novih piva da se proba.
Dr Arslanagić Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 "Made with 6 different Malts, we have tried to capture the spirit of Belgrade in a beer with hints of coffee, chocolate and caramel."
Frank Pembleton Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Dobro za akcijsku cenu... poslato sa WC šolje by BVK
bradilko Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Kad smo kod lagera na trzistu, veoma pozitivno me je iznenadilo 'Dobro pivo', austrijsko pivo radjeno za DIS, konzerva 50 dinara. Iskreno mi je lepse od Paulaner svetlog. Preporuka. +1 nije los pivcek
jms_uk Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Fino, pitko - lepo je islo uz neke virsle i krompir salatu :) courtesy of airport lounge u Hamburgu Sent from my iTelephone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Probao Tron, novo domace craft beer, ako lik iz Gunners Pub nije lagao, oni su dobili prvo bure u citavom Beogradu. Djeluje mi dosta dobro, moguce i najbolje domace [mada nisam probao sve Kabinete].
Recommended Posts