Ryan Franco Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Triton! :) Rudarsko/mornarsko/agrikulturni! Edited July 27, 2015 by McCabe
Dr Arslanagić Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) hvala hvala. ukratko, preporučio bih svakom. ja sam tupav i trapav čovek pa sam opet uspeo. sledeći je stout na redu. EDIT et McCabe etiketa je rađena sa skromnim poznavanjem photoshopa, trebalo bi da simbolizuje planine, sumu i jezero, a glavni motiv je serdarski triton, kojeg su na zalost uspeli da istrebe iz jezera. prihvatam ponude za etikete za stout, placam 5 flasa Edited July 27, 2015 by Dr Arslanagić
Ravanelli Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Zebrew krenuo sa crowdfundingom https://www.indiegogo.com/projects/zebrew-brewery#/story
čekmeže Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Juče bili na Fruškoj Gori. Oko ponoći ostali bez piva, otišli u ono usrano etno selo al ne služe posle ponoći, ili barem nas. Poslali izviđače u Vrdnik, našli kafanu koja radi. U celoj kafani ostalo 7 flaša jelena, Možemo ih dobiti al da pitamo goste za stolovima dal će još neko piti. Pitali, niko više neće i dobili 7 jelena, ništa ne moramo da platimo. Dogovor je da sutra pre podne vratimo 7 punih al u mesaru pored jer kafana ne radi. Tako i uradili.
belch Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 ne bih pila jelen ni da je džabe. najgore pivo. juče uzela neko poljsko, muller, baš je fino pitko, ko voda
Recommended Posts