Ryan Franco Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 inače, najbolja etiketa ikad. jedva čekam da ga probam. jedino bi mi bilo žao da batale doom bar.
dig_chohano Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Jok, ovo je najbolja etiketa ikad: Mada si im i ostale sajne: http://brasseriedelasenne.be/beers/?lang=en Piva iznimno lokabilna, posebno Taras Boulba i Zinnebir
Frank Pembleton Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Jok, ovo je najbolja etiketa ikad: Mada si im i ostale sajne: http://brasseriedelasenne.be/beers/?lang=en Piva iznimno lokabilna, posebno Taras Boulba i Zinnebir Probao njihov stout i taras pre metar dana u Moeder Lambic-u. Stout mi bolje legao...
scab Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 http://svetpiva.rs/delirium-tremens-jos-30-novih-piva-u-srbiji/ da li je neko uočio ovo desno na rafovima? mislim da još uvek nije stiglo do prodavnica, ali ga je bilo na onom šatro festivalu Berlinera.
WTF Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Trenutna rang lista piva koje sam ovog leta pio u Srbiji - Update #2: 1. Kabinet Blond (Plavi Brka), toceno 2. Krugher & Brent Extra Stout, flasa 3. Jagodinsko, limenka i flasa 4. Weifert, limenka 5. Beer House Cilibar, toceno 6. Krugher & Brent Crveno, flasa 7. Kabinet Brka, flasa 8. Zajecarsko, flasa 9. Budvar, limenka 10. Lav, limenka 11, Jelen, limenka 12. Staropramen, limenka 13. Moravsko, limenka 14. Niksicko, limenka
porucnik vasic Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Trenutna rang lista piva koje sam ovog leta pio u Srbiji - Update #2: 1. Kabinet Blond (Plavi Brka), toceno 2. Krugher & Brent Extra Stout, flasa 3. Jagodinsko, limenka i flasa 4. Weifert, limenka 5. Beer House Cilibar, toceno 6. Krugher & Brent Crveno, flasa 7. Kabinet Brka, flasa 8. Zajecarsko, flasa 9. Budvar, limenka 10. Lav, limenka 11, Jelen, limenka 12. Staropramen, limenka 13. Moravsko, limenka 14. Niksicko, limenka Где налазиш Чичу?
Ajant23 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Joj, kako bih samo voleo da sam video šta je pisalo u ovom drugom postu...
precog Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Nista spektakularno. Pokusao sam da quotujem sa tapatalka post koji je izbrisao, nadao sam se da ga ima u cashu :( Hvala na brizi.
porucnik vasic Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 За Гинис измислило стаут. Апсолутно царско пиће. Штета што није јефтиније.
WTF Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Где налазиш Чичу? U Jagodini Pa stvarno ga vise nigde osim u Jagodini i nema. Poneo nekoliko limenki nazad u Beograd. Hteo 2-3 da prenesem i preko okeana, kad sam jutros na aerodromu kod mene video u kakvom mi je stanju stigao checked luggage, dobro je sto nisam.
porucnik vasic Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Kakav je to nacin dodjes a ne javis se Са мном нећеђ да будеш те среће. И спремај дебело месо овнујско!
Recommended Posts