July 8, 20159 yr a hoegarden u Idei/Rodi 120 i kusur dinara. zaječarsko u flaši mi je prilično dobro, limenka je krš vajfert hit godine, staklo takođe. odlično pivo.
July 8, 20159 yr evo ga, sad se i ovaj koji je ukupno u zivotu popio 4 piva razume u isto i deli ocene.
July 8, 20159 yr Trenutna rang lista piva koje sam ovog leta pio u Srbiji - Update #1, dodao i nacin: 1. Kabinet Blond (Plavi Brka), toceno 2. Krugher& Brent Extra Stout, flasa 3. Jagodinsko, limenka i flasa 4. Weifert, limenka 5. Beer House Cilibar, toceno 6. Kabinet Brka, flasa 7. Zajecarsko, flasa 8. Moravsko, limenka 9. Niksicko, limenka
July 8, 20159 yr zaječarsko u flaši mi je prilično dobro, limenka je krš vajfert hit godine, staklo takođe. odlično pivo. Колико су лименке заступљене на рафовима?
July 10, 20159 yr Biće na Adi Beer Garden, uvod u Beer Fest. Cene su fine za ovo što volem...sve 0.5 Valjevsko und Zaječarsko po 140 Nikšić 150 Kozel 180 Paulaner 200 Hoegaarden 220 Edited July 10, 20159 yr by Plavimost
July 10, 20159 yr Po finalnom merenju pre flaširanja 4,2% alkohola. Boja ćilibarna, malo tamnija nego što sam očekivao. Pivo je zdravo, miriši taman kako treba, prilično je bistro, talog se skroz slegao. Nisam imao dekstrozu za flaširanje, pa sam koristio običan šećer, po uputstvima koje sam našao na netu. Još 7 dana da se karbonizuje pa da vidimo na šta je ispalo.
July 10, 20159 yr Po finalnom merenju pre flaširanja 4,2% alkohola. Boja ćilibarna, malo tamnija nego što sam očekivao. Pivo je zdravo, miriši taman kako treba, prilično je bistro, talog se skroz slegao. Nisam imao dekstrozu za flaširanje, pa sam koristio običan šećer, po uputstvima koje sam našao na netu. Još 7 dana da se karbonizuje pa da vidimo na šta je ispalo. Ajde!Sa srecom!
July 10, 20159 yr Pio, silom prilika, wifert staklen 0,33, jednako loš ukus kao neke serije konzerviranog zaječarskog. Meh. In other news, novi Đorđe Wifert uzima maha, počeli ljudi da mi preporučuju njihovo "guverner" pivo.
July 11, 20159 yr http://svetpiva.rs/delirium-tremens-jos-30-novih-piva-u-srbiji/ da li je neko uočio ovo desno na rafovima?