precog Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Leffe bruin/brown, video da ima u merkatoru. Pametnom dosta.
Frank Pembleton Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Pojavio se i Leffe u limenci 0,5 u maxiju Poslato sa WC šolje by BVK
banatjanin Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 a hoegarden u Idei/Rodi 120 i kusur dinara. zaječarsko u flaši mi je prilično dobro, limenka je krš vajfert hit godine, staklo takođe. odlično pivo.
Miralem Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 evo ga, sad se i ovaj koji je ukupno u zivotu popio 4 piva razume u isto i deli ocene.
WTF Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Trenutna rang lista piva koje sam ovog leta pio u Srbiji - Update #1, dodao i nacin: 1. Kabinet Blond (Plavi Brka), toceno 2. Krugher& Brent Extra Stout, flasa 3. Jagodinsko, limenka i flasa 4. Weifert, limenka 5. Beer House Cilibar, toceno 6. Kabinet Brka, flasa 7. Zajecarsko, flasa 8. Moravsko, limenka 9. Niksicko, limenka
porucnik vasic Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 zaječarsko u flaši mi je prilično dobro, limenka je krš vajfert hit godine, staklo takođe. odlično pivo. Колико су лименке заступљене на рафовима?
Plavimost Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 (edited) Biće na Adi Beer Garden, uvod u Beer Fest. Cene su fine za ovo što volem...sve 0.5 Valjevsko und Zaječarsko po 140 Nikšić 150 Kozel 180 Paulaner 200 Hoegaarden 220 Edited July 10, 2015 by Plavimost
Dr Arslanagić Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Po finalnom merenju pre flaširanja 4,2% alkohola. Boja ćilibarna, malo tamnija nego što sam očekivao. Pivo je zdravo, miriši taman kako treba, prilično je bistro, talog se skroz slegao. Nisam imao dekstrozu za flaširanje, pa sam koristio običan šećer, po uputstvima koje sam našao na netu. Još 7 dana da se karbonizuje pa da vidimo na šta je ispalo.
Frank Pembleton Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Po finalnom merenju pre flaširanja 4,2% alkohola. Boja ćilibarna, malo tamnija nego što sam očekivao. Pivo je zdravo, miriši taman kako treba, prilično je bistro, talog se skroz slegao. Nisam imao dekstrozu za flaširanje, pa sam koristio običan šećer, po uputstvima koje sam našao na netu. Još 7 dana da se karbonizuje pa da vidimo na šta je ispalo. Ajde!Sa srecom!
Vapad Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Pio, silom prilika, wifert staklen 0,33, jednako loš ukus kao neke serije konzerviranog zaječarskog. Meh. In other news, novi Đorđe Wifert uzima maha, počeli ljudi da mi preporučuju njihovo "guverner" pivo.
Ryan Franco Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 http://svetpiva.rs/delirium-tremens-jos-30-novih-piva-u-srbiji/ da li je neko uočio ovo desno na rafovima?
Recommended Posts