Frank Pembleton Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Imali, kao nema više? Poslato sa WC šolje by BVK
*edited by mod Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ima u Pivo i Kobaje kod Hrama one tocilice sa ledom od cini mi se 5 litara. Jedino ih jebe sto su blizu Rusmira.
renne Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Žirafa je najjači fazon. Samo zato vredi zapaliti u Prag
Frank Pembleton Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Kaže mi ortak da je hteo za neku proslavu da iznajmi točilicu sa dobrim hlađenjem ali da su ti koji iznamljuju toliko zacepili, da je pitao jel to lebdi u vazduhu i sipa pivo od čoveka do čoveka... Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Još se uvredili: Jel znate vi koje smo mi evente radili za koje korporacije... Ovaj im rekao, pa da kad peru pare preko računa šta ih bole što ste skupi šupičkumaterinu! Poslato sa WC šolje by BVK
Singer Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Vajfert je odličan uz kućne ćevape i cluk. Preko toga je sloš...
Plavimost Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 mislim da od svih piva u ponudi na nasem trzistu hoegaarden ima najvecu razliku u ukusu izmedju tocenog i pakovanog, svejedno limenka ili flasica Evo danas sam sa društvom overio nekoliko konrzevi, iz Idee, niko se nije žalio, baš nam je prijao, odličan je, pravo letnje pivo.
scab Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) ne brini, većina njih će ih doneti loša piva sa ružnim etiketama, tako da će ti muškost ostati neugrožena Edited June 1, 2015 by scab
Recommended Posts