Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

ma vidim ali mislim da ni posle termičke obrade nije jestivo.

ja sam inače uveo sebi mere štednje i držim se vajferta dok ga ne useru.

Posted

Kao kolač

e2c9bb2cee932cb696c5870e7f3be995.jpg

videh da je 0.33 po kafićima 499 što je bezobrazno akupo.kokiko je u marketima ?

Posted

U nekoliko navrata probao ovaj novi Weifert/Vajfert. Ne dopada mi se, ima šmek na zagoreli slad. Pretpostavljam da su mamurluci od ovog piva ubitačni. Neću ga više trošiti.     

Takođe, probao Stellu Artrois u limenci od 0,5l, u sklopu ove aktuelene akcije po Ideinim radnjama. Cena je vrlo popularna - oko 89 dinara. Dopada mi se SA, donosi nešto izraženiji ukus, ali on me podseća na neki kao autentični ukus piva. Tako da verujem da ćemo se Stela i ja dosta družiti ovog leta. 

Posted

Ne prija mi novi Vajfert pre svega zato što ima 5%. Došlo leto, pa mi odgovara manji %.

A vala me je bolela glava od tri Vajferta, da se nadovežem na ovo što je Vilou napisao.

Posted

WP_20150530_002_zpso0hzcg8x.jpg

Šest je šest.

Pravi self destruction unit za prosecnog Srbina :) Gde si naso to ?

Posted

Pravi self destruction unit za prosecnog Srbina :) Gde si naso to ?

Stiglo iz Praga.

Posted (edited)

Jbg.

Želim da i ja iskažem poštovanje prema original Hoegaarden čaši. Moooooć i težina. Nijedna druga čaša na svetu nije tako deeply satisfying.

Nažalost okolnosti nisu bile takve da sam mogao da dekram (drug mi je pravio event u kafani pa da ga ne brukam).

Edited by Грешни Василије
Posted

Casa podseca na one iz mladosti,zvale se duralex made in France,uslovno nesalomive,samo sto je ova grande.Meni nije lepa,nije ni ergonomska,samo za kafansku sorku dobra

Posted

Jbg.

Želim da i ja iskažem poštovanje prema original Hoegaarden čaši. Moooooć i težina. Nijedna druga čaša na svetu nije tako deeply satisfying.

Nažalost okolnosti nisu bile takve da sam mogao da dekram (drug mi je pravio event u kafani pa da ga ne brukam).

sta godine naprave od coveka :D

Posted

E kad se setim pivnice u cetinjskoj i bokal piva pa udri!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

I u Dž su imali bokale od po tri litra, iskopaću negde fotku