Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Pre dve nedelje bila akcija ako uzmeš pet vajfert piva dobiješ i vajfert času - i ja uzeo :nobles:

Posted

Ja sam tako uzo šest krigli Zaječarskog, valjda trbala dvanaest za kriglu

Posted

ja sam pozajmio casu na oktoberfestu, iako su vrlo dobro pazili na izlazu. i onda mi je nekako skrnavo napukla, pa je stalno curelo iz nje, jebo je ja.

Posted

Ako je Miralem uzeo casu s Oktoberfesta i ja cu sebi nabaviti takvu.

Posted

Ako je Miralem bio na oktobarfestu, moracu i ja to cudo da posetim, makar placao 9 evra za litru. Da ne bude da prodajem znanje iskusnijima od sebe.

Posted

pobrkao je beerfest i oktobarfest, slicno zavrsava.

Posted

Ako je Miralem bio na oktobarfestu, moracu i ja to cudo da posetim, makar placao 9 evra za litru. Da ne bude da prodajem znanje iskusnijima od sebe.

nije to za tebe, toce se sve neka ispodprosecna piva, i nema na po gutljaj.

Posted

Jos samo da nadjes post gde sam rekao da ne volim toceni Octoberfest/Marzen od litar. Ili bar da sam rekao za neku od pivara koje ucestvuju na Octoberfestu da je ispodprosecna. 

Posted

U Merkatoru Doom na akciji 160 dinara, isplati se nakupovati

ja kupio neki Kapuziner na probam, 210 dinara pola litre

Posted

kapuziner sam pio sada u nemackoj, 86 centi u samiski na aerodromu za weizen. kako su od 86c u samiski stigli do 210 din kod nas nemam pojma, zivo me zanima. inace mi se nije dopalo ali vidim da na beer advocate seku vene.

IMG_6537.JPG

Posted

kad smo kod stouta, gde ima da se kupi onaj cokoladni stout sto ga je neko pominjao ovde?

nije za pice, treba za kolace.

Posted

trebalo bi da ga ima kod majstora za pivo al čekiraj prvo na sajtu.

uglavnom, to je jezivo...

Posted

pa rekoh ide u neki recept za kolace. ja sam trenutno na etingeru vajcenu od 89 dinara.