Miralem Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 I posle prodavao pricu o izuzetnosti, a obicnosti. meraklije znaju da je najsladji gutljaj onaj posle zurkke, kad nategnes flasu sa malo piva na dnou u koju su svi bacali pikavce. nece vam konoser odgovoriti posto je sad postao strucnjak za basket, eno ga izbacuje rafale postova o repstaciji ako cemo po broju postova, ti si otprilike duplo veci strucnjak od mene. sto prvenstveno dolazi iz cinjenice da imas kasu umesto mozga, te napadas ono sta si juce zastupao. i onda ti je za sve potrebno duplo vise vremena i postova.
Plavimost Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Crni Kozel 0.5 limenka po marketima, divota. Jel ima Hoegaarden 0.5 L limenka ili flajka, video sam samo 0.3 flasice ?
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ima Hoegaarden u limenkama, ali samo 0.33, koliko sam video u Maksiju.
namenski Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 a u Guliju točen pa još u bašti popijen... Само ти попијај по баштама...
scab Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 u DISu do kraja maja neka 'svet piva' akcija sa 50 piva na sniženju. ima dobrih stvari za ispod 100 dinara - kozel, paulaner, hoegaarden, sanwald, leffe... a vidim da je i grimbergen pao na 77 dinara u metrou i 88 u tempo-maxijima.
renne Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 I u Roda-Ideama ima akcija sa velikim sniženjima piva od danas
Frank Pembleton Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 I u Roda-Ideama ima akcija sa velikim sniženjima piva od danas Mora da su procenili da ovo vreme nije za rostilj i da ce da padne prodaja piva koja s reklamiraju da su do jaja za rostilj...A mozda su se i precenili oko kupovne moci naroda...
Pontijak Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 a i treba rasprodati zalihe piva iz magacina jer pivo iako je rodjak viskija ipak ima ograniceni rok trajanja za razliku od viskija. eto, ja sada kupujem u svom maxiju crni badvajzer u limenkama za 70 i nesto dindzi po limenci, em mi se svidja to pivo em mi se svidja ta cena
yolo Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 mislim da od svih piva u ponudi na nasem trzistu hoegaarden ima najvecu razliku u ukusu izmedju tocenog i pakovanog, svejedno limenka ili flasica
Frank Pembleton Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 mislim da od svih piva u ponudi na nasem trzistu hoegaarden ima najvecu razliku u ukusu izmedju tocenog i pakovanog, svejedno limenka ili flasica Inace narucio za vikend toceni hogarden u kafani i doneli mi u impresivnoj brendiranoj casi.Prava romboidna vaza!Moram je naci negde!Ako neko cuje da negde ima akcija da se dobijaju te case neka javi!
Singer Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Inace narucio za vikend toceni hogarden u kafani i doneli mi u impresivnoj brendiranoj casi.Prava romboidna vaza!Moram je naci negde!Ako neko cuje da negde ima akcija da se dobijaju te case neka javi! ta vaza mora da se ukrade, nema druge. u njoj samoj ima samo po kile
Frank Pembleton Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 ta vaza mora da se ukrade, nema druge. u njoj samoj ima samo po kile Ja sam resio da molim kelnera...
scab Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Ja sam resio da molim kelnera... za tu vazu mi se žalio gazda da mu redovno 'nestaju' u kafani. meni isto jako dobra, ali mi nešto skupo da dajem 1200 za maznutu stvar... edit: inače, imam snažnu želju da maknem ovu gulden draak čašu ako ne dobijem na lepe reči... Edited May 27, 2015 by scab
Recommended Posts