Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovo čak i izvorna etiketa iz osamdeseth. Hoću reći, ne deluje mi kao da je neko svesno hteo da napravi socijalistički retro. 

Posted

Hm. 

Pazi moguće je i da se menjalo tokom 70ih i 80ih ali može biti i da grešim. 

Aj baš ću da se raspitam. Ako je neko danas radio to je dosta hrabar potez od strane uprave Zaječarca. 

Posted

Cika Vaso, lepota je u oku posmatraca :)

Nije ona nova nego drugacija, mene cak asocira na neko vreme i pre '86 ili koje vec, kada je, ako stariji ne lazu, pivo imalo ukus piva.

Zajecar radi dobar posao. Imaju vrlo dobro pivo i ne zagadjuju besmislenim reklamama u poslednje vreme.

ma sve kul, ja imam otpor prema promenama kakve god da su :)

Posted

evo jednog bez egzoticnog imena i umetnicke nalepnice:

WeihenstephanerPilsner.jpg

samo za neosvescene seljake.

Posted

Mislim da je ovo čak i izvorna etiketa iz osamdeseth. Hoću reći, ne deluje mi kao da je neko svesno hteo da napravi socijalistički retro. 

Bas se na taj retro izgled islo, etiketa je u principu redizajn stare etikete. Kapiram da je istrazivanje pokazalo veliku zal za mladost i staaarom pivarskom industrijom.

Posted

evo jednog bez egzoticnog imena i umetnicke nalepnice:

WeihenstephanerPilsner.jpg

samo za neosvescene seljake.

ja ne pijem piva čija imena ne mogu da izgovorim  -_-

Posted

ja ne pijem nemačka piva    -_-

pametno.

Posted

Valjda je to i cilj.

Ove godine se slavi 120 godina postojanja pivare, a s obzirom da im Coca Cola radi marketing, nije nemoguce da rade isto sto su radili sa flasicama kokiske onomad.

Posted

ja ne pijem piva čija imena ne mogu da izgovorim  -_-

nije to neki problem. ja uzmem u kafani pa masem rukama i pravim grimase i u nekom momentu mi daju bas ovo pivo.

Posted

kad ne znam da izgovorim ni imena drugih piva, sta je tu cudno?

Posted

ja ih zamolim da ih nabrajaju i kad prepoznam ono koje mi se pije mahnito uperim prstom u konobara i baš glasno kažem - E TO!

sramota me da pogrešno ne izgovorim neko ime kad se već fensiram da poznajem piva :fantom:

Posted

kad god sam u holandiji čuo nekoga da naručuje hoegaarden instiktivno sam kretao da izvedem hajmlihov zahvat. één hujghgharghden!

ako neko kuva pivo i voli wila wheatona i njegove geekovske youtube emisije, sada je počeo da izbacuje "brewing with wil wheaton". ima super saveta, mislim da će biti zanimljivo/korisno početnicima al i iskusnim kućnim pivarima...