April 30, 20159 yr nije punk ipa flying brew dog pale indian ale sa kvascem uvezenim iz novog zelanda i 65 ukusa, dakle nije za gej snobove, vec je najbolje pivo na svetu: i kosta 60 centi po 0,5l flasi. Uvezi u Srbiju i obogati se.
May 1, 20159 yr I dalje tvoji postovi odišu čistom poezijom!!! Slava pesniku!!! moj te baci ka resniku. Uvezi u Srbiju i obogati se. pa niste vi bogalji za to. vama treba isti buckuris sipati u razlicita pakovanja, od plastike do stakla uvijenog u reciklirani papir pri vrhu zavezan raw material konopcem. vazno vam je samo da mislite da ste pametniji od onih sto piju drugu ambalazu i da se nesto kurcite.
May 1, 20159 yr Pa pivo je vazda bilo piće za centralno evropsku siročad, zato i jeste Foster's naprosto najbolje... edit: Naravno da se šalim... Edited May 1, 20159 yr by Ajant23
May 1, 20159 yr bezajebavanja, ovo sto je mirelam okacio i mene je pocelo da navlaci na kolholizam, a uopste nisam pivopija. savrseno jednostavan savrsen ukus.
May 1, 20159 yr Pa BIP se regularno prodaje, šta, sad je i on postao nekakva egzotika? Uopšte nije tragičan, u odnosu na Lava i Jelena je izmislio pivo. 60 dindži konzerva kod mene u kraju.
May 1, 20159 yr Jednom cu da naidjem i na lose pivo iz Rumunije..ali ne veceras. Ovo je valjda njihova varijanta jelena. Upravo me sasvim kvarno izaziva..kao "Ajde picko, da vidim koliko mozes da popijes". A ja se ne dam nadjebati.
May 2, 20159 yr kladim se da ni potok nemaju, nego su ukrali vodu iz srbije ili bugarske i napunili nekakav jarak.