Cure Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 nije punk ipa flying brew dog pale indian ale sa kvascem uvezenim iz novog zelanda i 65 ukusa, dakle nije za gej snobove, vec je najbolje pivo na svetu: i kosta 60 centi po 0,5l flasi. Uvezi u Srbiju i obogati se.
Miralem Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 I dalje tvoji postovi odišu čistom poezijom!!! Slava pesniku!!! moj te baci ka resniku. Uvezi u Srbiju i obogati se. pa niste vi bogalji za to. vama treba isti buckuris sipati u razlicita pakovanja, od plastike do stakla uvijenog u reciklirani papir pri vrhu zavezan raw material konopcem. vazno vam je samo da mislite da ste pametniji od onih sto piju drugu ambalazu i da se nesto kurcite.
Ajant23 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Pa pivo je vazda bilo piće za centralno evropsku siročad, zato i jeste Foster's naprosto najbolje... edit: Naravno da se šalim... Edited May 1, 2015 by Ajant23
ToniAdams Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 bezajebavanja, ovo sto je mirelam okacio i mene je pocelo da navlaci na kolholizam, a uopste nisam pivopija. savrseno jednostavan savrsen ukus.
Ajant23 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pijenje piva i nije alkoholizam... 5% alkohola + 5% morala = jbm ti ja to piće...
Anonymous Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pa BIP se regularno prodaje, šta, sad je i on postao nekakva egzotika? Uopšte nije tragičan, u odnosu na Lava i Jelena je izmislio pivo. 60 dindži konzerva kod mene u kraju.
SNARC Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Jednom cu da naidjem i na lose pivo iz Rumunije..ali ne veceras. Ovo je valjda njihova varijanta jelena. Upravo me sasvim kvarno izaziva..kao "Ajde picko, da vidim koliko mozes da popijes". A ja se ne dam nadjebati.
Ryan Franco Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Tako je. U pitanju je Logus romanicus. To je biologija za 6. osnovne.
Miralem Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 kladim se da ni potok nemaju, nego su ukrali vodu iz srbije ili bugarske i napunili nekakav jarak.
Recommended Posts