August 20, 201410 yr brodic. ljake govori slengom da bi se videlo da je urban, pa to onda bude u kontrastu sa nickom sto je mnogo dobar fazon. Reci.
August 20, 201410 yr taman da postane pivski interesantno i razglavite temu <_< Edited August 20, 201410 yr by Braća Strugacki
August 20, 201410 yr Pa i meni je obrnuto, od piva mi se piše po forumu. Rekao sam "piše". Druze, ala si objasnio.... Zar iko misli da bih razglabao da nisam popio vise od stotinu hektolitara u svom zivotu (ne otkrivam ni godine, ni staz, ni prosecan dnevni broj popijenih piva, sto zidaraca, sto u plastici, sto u konzervi, sto zrenjaninskog portera, sto jelena, sto orvala).
August 20, 201410 yr Promet paulanera na diću je kosmičkih razmera, s obzirom da je najjeftiniji u gradu posle one pivnice kod tc na banjoli. Nisam stručnjak što se tiče ukusa jerbo mi je to onaj rad hrana-pivo, previše hevi za moje poimanje piva, koje se graniči sa stočnim, tj treba da bude pitko, ladno i dovoljno edgy da može ljudski da se podrigne. Zato i ne volim hevi i slatkaste teške varijante. cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji.
August 20, 201410 yr cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji. Ovo vec postaje retoricko pitanje. Da li si konsultovao prethodne odgovore? Mozda jer je ovo drugo na Vracaru. Mozda jer je prvo urbano sa akcentom na 'u', a drugo urbano sa akcentom na 'a'. Elem, treba piti pivo koje ti najvise prija, gde ti najvise prija i sa kim ti najvise prija.
August 20, 201410 yr Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come.
August 20, 201410 yr Jasno mi je i koja je. Mnogo nezgodno mesto za pivnicu, teško je zaobići je kad si u gradu
August 20, 201410 yr Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come. još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :( u je šta je novog piva u bgu. to je lepo
August 20, 201410 yr Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come. novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo.
August 20, 201410 yr još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :( u je šta je novog piva u bgu. to je lepo Brinem kako cu drugare da isteram ako mi se navade. novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo. Ima, ali ovo je stvarno bizarno cak i za moje ultra-lenjost standarde. Ranije sam bar morao da izadjem iz kuce da bih popio pivo, koliko god da mi je lokal bio blizu.