Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

brodic. ljake govori slengom da bi se videlo da je urban, pa to onda bude u kontrastu sa nickom sto je mnogo dobar fazon.

Reci.

Posted (edited)

taman da postane pivski interesantno i razglavite temu  <_<

Edited by Braća Strugacki
Posted

Šta tu ima interesantno osim ispijanja?

Aj ti na dić 17. avgusta.

Posted

Može, pošalji mi notifikaciju 6 m ranije.

Posted

poslacu ti notifikaciju 17. oktobra, pa se teleportuj.

Posted

Pa i meni je obrnuto, od piva mi se piše po forumu.

Rekao sam "piše".

Druze, ala si objasnio....

Zar iko misli da bih razglabao da nisam popio vise od stotinu hektolitara u svom zivotu (ne otkrivam ni godine, ni staz, ni prosecan dnevni broj popijenih piva, sto zidaraca, sto u plastici, sto u konzervi, sto zrenjaninskog portera, sto jelena, sto orvala). 

Posted

Promet paulanera na diću je kosmičkih razmera, s obzirom da je najjeftiniji u gradu posle one pivnice kod tc na banjoli. Nisam stručnjak što se tiče ukusa jerbo mi je to onaj rad hrana-pivo, previše hevi za moje poimanje piva, koje se graniči sa stočnim, tj treba da bude pitko, ladno i dovoljno edgy da može ljudski da se podrigne. Zato i ne volim hevi i slatkaste teške varijante.

cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji.

Posted

cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji.

Ovo vec postaje retoricko pitanje. Da li si konsultovao prethodne odgovore? Mozda jer je ovo drugo na Vracaru. Mozda jer je prvo urbano sa akcentom na 'u', a drugo urbano sa akcentom na 'a'.

Elem, treba piti pivo koje ti najvise prija, gde ti najvise prija i sa kim ti najvise prija.

Posted

Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. :cry:

Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. :cry:

Alkoholizme, here I come. :cry:

Posted

Jasno mi je i koja je. 

Mnogo nezgodno mesto za pivnicu, teško je zaobići je kad si u gradu :lol:

Posted

Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. :cry:

Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. :cry:

:lol: još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :(

u je šta je novog piva u bgu. to je lepo

Posted

novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo.

Posted

:lol: još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :(

u je šta je novog piva u bgu. to je lepo

Brinem kako cu drugare da isteram ako mi se navade. :lolol:

novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo.

Ima, ali ovo je stvarno bizarno cak i za moje ultra-lenjost standarde. Ranije sam bar morao da izadjem iz kuce da bih popio pivo, koliko god da mi je lokal bio blizu.  :s_a: