ljakse Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 brodic. ljake govori slengom da bi se videlo da je urban, pa to onda bude u kontrastu sa nickom sto je mnogo dobar fazon. Reci.
Sestre Bronte Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) taman da postane pivski interesantno i razglavite temu <_< Edited August 20, 2014 by Braća Strugacki
ljakse Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Šta tu ima interesantno osim ispijanja? Aj ti na dić 17. avgusta.
Miralem Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 poslacu ti notifikaciju 17. oktobra, pa se teleportuj.
Cure Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Pa i meni je obrnuto, od piva mi se piše po forumu. Rekao sam "piše". Druze, ala si objasnio.... Zar iko misli da bih razglabao da nisam popio vise od stotinu hektolitara u svom zivotu (ne otkrivam ni godine, ni staz, ni prosecan dnevni broj popijenih piva, sto zidaraca, sto u plastici, sto u konzervi, sto zrenjaninskog portera, sto jelena, sto orvala).
yolo Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Promet paulanera na diću je kosmičkih razmera, s obzirom da je najjeftiniji u gradu posle one pivnice kod tc na banjoli. Nisam stručnjak što se tiče ukusa jerbo mi je to onaj rad hrana-pivo, previše hevi za moje poimanje piva, koje se graniči sa stočnim, tj treba da bude pitko, ladno i dovoljno edgy da može ljudski da se podrigne. Zato i ne volim hevi i slatkaste teške varijante. cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji.
Cure Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 cene u fabrici i na brodicu su iste, po 260 kinti za 0.5, a to sa prometom na brodicu me i zbunjuje, zasto je u fabrici paulaner osetno bolji i ukusniji. Ovo vec postaje retoricko pitanje. Da li si konsultovao prethodne odgovore? Mozda jer je ovo drugo na Vracaru. Mozda jer je prvo urbano sa akcentom na 'u', a drugo urbano sa akcentom na 'a'. Elem, treba piti pivo koje ti najvise prija, gde ti najvise prija i sa kim ti najvise prija.
harper lee Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come.
Аврам Гојић Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Jasno mi je i koja je. Mnogo nezgodno mesto za pivnicu, teško je zaobići je kad si u gradu
maheem Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come. još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :( u je šta je novog piva u bgu. to je lepo
Ravanelli Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Otvorise mi pivnicu u takvom komsiluku da mogu kroz ogradu da narucim, dobijem i popijem pivo. Nadao sam se da je bar pivo lose ali imaju nekih 80 vrsta i neko domace toceno koje je sasvim dobro. Alkoholizme, here I come. novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo.
harper lee Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 još kad ti dušmani uruče komšijski privillege card :( u je šta je novog piva u bgu. to je lepo Brinem kako cu drugare da isteram ako mi se navade. novo samo pivo? realno postaje preveliki zakon živeti u tom potezu terazije-z.venac. ima aspolutno svega okolo. Ima, ali ovo je stvarno bizarno cak i za moje ultra-lenjost standarde. Ranije sam bar morao da izadjem iz kuce da bih popio pivo, koliko god da mi je lokal bio blizu.
Recommended Posts