scab Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 erdinger i grimbergen, pio neko? Jel valja? grimbergen meni beer of choice u srbiju. za tu cenu (98 din), ne možeš kupiti bolje...
Ryan Franco Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) grimbergen pijem u jednoj kafani. stize u onom peharu staklenom. osecam se kao car kad ga nakrenem. odlican mu je ukus. malo je prejako štos procenata tiče ali jbg, da se preživeti. (jel postoji uopšte slabije?) Edited May 28, 2014 by McCabe
djeneralche Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 grimbergen meni beer of choice u srbiju. za tu cenu (98 din), ne možeš kupiti bolje... Gde ima da se kupi?
scab Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 +1 meni erdinger bolji al za nijansu meni na tom cenovnom nivou onda ubedljiviji paulaner. a i hoegaarden je 100 din valda.
assück Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Gde ima da se kupi? ima u maxiju i idei im i u tempu kod Oblica, vikendom i popust od 10-12%
Anonymous Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Badvajser na akciji u Maksiju 76 din. Nisam gledao datum punjenja doduše.
Cure Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Posto sam u nekom od prethodnih postova izrazio ravnodusnost prema Kabinetovoj prvoj seriji piva (uz obrazlozenje zasto je to tako), red je i ovo da napisem. Brrrkaaa IPA ili kako se vec speluje je zaista odlican. Za razliku od prvobitne verzije IPA-a, ovaj je dry-hopped, rekao bih sa zavidnom kolicinom Simcoa i Amarilla. Sad je ovo vec ozbiljna konkurencija Brewdogu i Mikkelleru. Pritom u Soljici imaju problema sa jednom od tocilica i pivo ne moze da se istoci u jednom mlazu, sto je veoma bitno za kvalitet tocenog piva. Kvalitetno pivo je konacno stiglo do nas. Red je da se kafedzije malo pozabave i kvalitetom tocenja.
scab Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Posto sam u nekom od prethodnih postova izrazio ravnodusnost prema Kabinetovoj prvoj seriji piva (uz obrazlozenje zasto je to tako), red je i ovo da napisem. Brrrkaaa IPA ili kako se vec speluje je zaista odlican. Za razliku od prvobitne verzije IPA-a, ovaj je dry-hopped, rekao bih sa zavidnom kolicinom Simcoa i Amarilla. baš sam hteo da napišem sve ovo nakon što sam ga sada pio prvi put od one užasno razočaravajuće premijere. APA je sada odličan i dosta pitak IPA u kojem se konacno oseti hmelj (valda amarillo). porter je takođe bolji neg onomad. sve u svemu, ja sam sada već jako zadovoljan proizvodom, ali mi cena još uvek bode novčanik (porter 0,5l/350 din i apa 0,5l/310 din). moracu da naručim i flaširan IPA sixpack da vidim koliko se popravio od kada ga dryhoppuju cascadeom.
Recommended Posts