čekmeže Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Svakodnevno cuganje dovodi do snižavanja kriterijuma -_- Missim daleko od toga da ja imam neke kriterijume, mogo bi uzeti jednu konzervu sa jelek devojanom taman dok se tuširam. Bila je i blam situacija na nekom okupljanju kod ćaleta i na stolu merak, ja kažem kako te nije sramota da izneseš ovo sranje, on ćuti posle mi kaže bilo ga sramota to doneo 1 njegov prijatelj koji je sedeo za stolom.
pacey defender Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Od domaćih: 1. Ritiševo .. .. .. 2, Amstel 3. Zaječarsko
scab Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 zaječarsko amstel nikšićko tamno mada mi dobar ovaj dunđerski lav
porucnik vasic Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Niksicko Tamno Zajecarsko Kruger & Brent Зна ли ико где се проиузводи НК тамно? Ја чух гласине у Маџарској. 1. Зајечарско 2, Пилс Плус 3. БиП
salata Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni se svidja baaas neko Grimbergen (malo jaci procenat alkohola) I navukla sam se, moze se reci, na toceni Erdinger, u smislu da ne izbijam iz jednog lokala u komsiluku zbog piva!? i smorim se malo kad nece drustvo da me ispostuje nego nametnu neko mesto gde ovog tocenog nema :( pa moram tuborg na mozgu
čekmeže Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Dao sam šansu meraku, u pppolu su bili i lowenbrau, delezov insekticid i neko poljsko sa nosorogom. Delezov insekticid pobedio, lav i merak više loši nego dobri, nosorog nema ukus.
maheem Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 1. zaječarski zidar2. pils plus; limenka, flaširano nisam probao, mada ga nisam dugo uzimao. 3. nem pojmau stvari, najvolim Budweiser, skoro pa je u rangu domaćih govana što se tiče cene.
Аврам Гојић Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Aha :) jos kad bi se od njih neko osevapio i da ponudi pivski meni (sir iz ulja, barene kobasice, projice, nesto tako...) Edited April 18, 2014 by Грешни Василије
Utvara Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Niksicko Tamno Zajecarsko Kruger & Brent gde ima taj Kruger&Brent?
*edited by mod Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Ima u Zlatnom Vilajetu i Samo Pivo da ja znam.
Dr Arslanagić Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 gde ima taj Kruger&Brent? ima u jednom musavom dragstoru u Grčića Milenka, kada se penješ gore sa desne strane
ajgor Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 ima u jednom musavom dragstoru u Grčića Milenka, kada se penješ gore sa desne strane S koje strane Himalaja je uspon, ka Krstu ili ka XII gimnaziji?
Recommended Posts