Jump to content

Featured Replies

Bihać, može da se pije ledeno

u5amybaj.jpg

Место вина данас. Феноменално.6th-glass-four.jpg

Doneo pun gepek raznih piva iz hr i bih pa ću lagano da degustiram

m9x79w.jpg

danas našao ovo u radnji. čak mi je i dobro! pitko i potaman gorčina. inače, nije u pitanju isto limitirano dundjerski pivo koje su pustili pre godinu-dve dana. 

trebalo bi ga kupiti dok se još trude da se pokažu...

Nisam probao ni jedno ali svaka cast za kreativnost marketinskog tima pri biranju imena...

od njihovih marketinških genijalština izdvajam veliku kampanju za zlatni lav pivo na čiju su tv reklamu spucali previše para i koje se pre par godina nalazilo na svakom bilbordu i na promo flajerima i plakatima po kafanama i radnjama, ali se nikada nije našlo u prodaji jer su se posle kampanje preračunali i odlučili da im se ipak ne isplati da ga izbace jer se ni po čemu ne razlikuje od lava.

inače, poslali su mi sixpack tog piva i u potpunosti slažem sa njihovom odlukom da ga abortiraju. 

Edited by scab

Pa njihov fejl je i pivo od 0.25, pa ko će to da pije

Mozda ga vrate za leto i nazovu Dundjerski?

Mada mi u teoriji zvuci ok ona ideja o iznajmljivanju tocilice od njih za kucne varijante.

Nije me dojmi(l)o.                                                                            ''Roda'', 94rsd

1znmt6s.jpg

Pa njihov fejl je i pivo od 0.25, pa ko će to da pije

Kapi za oči? Tako to zovu u Nikšiću.

Nije me dojmi(l)o.                                                                            ''Roda'', 94rsd

Један од лошијих чешких лежака. 

Kapi za oči? Tako to zovu u Nikšiću.

Tako tako

Послато са WЦ шоље усинг БВК

Ja trenutno cepaj Žuju

Ja trenutno cepaj Žuju

vidi se :P

Hahaha :D

Živeli

asy4u8em.jpg