renne Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Doneo pun gepek raznih piva iz hr i bih pa ću lagano da degustiram
scab Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 danas našao ovo u radnji. čak mi je i dobro! pitko i potaman gorčina. inače, nije u pitanju isto limitirano dundjerski pivo koje su pustili pre godinu-dve dana. trebalo bi ga kupiti dok se još trude da se pokažu...
*edited by mod Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Nisam probao ni jedno ali svaka cast za kreativnost marketinskog tima pri biranju imena...
scab Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) od njihovih marketinških genijalština izdvajam veliku kampanju za zlatni lav pivo na čiju su tv reklamu spucali previše para i koje se pre par godina nalazilo na svakom bilbordu i na promo flajerima i plakatima po kafanama i radnjama, ali se nikada nije našlo u prodaji jer su se posle kampanje preračunali i odlučili da im se ipak ne isplati da ga izbace jer se ni po čemu ne razlikuje od lava. inače, poslali su mi sixpack tog piva i u potpunosti slažem sa njihovom odlukom da ga abortiraju. Edited April 6, 2014 by scab
renne Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pa njihov fejl je i pivo od 0.25, pa ko će to da pije
*edited by mod Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Mozda ga vrate za leto i nazovu Dundjerski? Mada mi u teoriji zvuci ok ona ideja o iznajmljivanju tocilice od njih za kucne varijante.
Anonymous Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Pa njihov fejl je i pivo od 0.25, pa ko će to da pije Kapi za oči? Tako to zovu u Nikšiću.
Прслин Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Nije me dojmi(l)o. ''Roda'', 94rsd Један од лошијих чешких лежака.
Frank Pembleton Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Kapi za oči? Tako to zovu u Nikšiću.Tako tako Послато са WЦ шоље усинг БВК
Recommended Posts