September 4, 201311 yr šte je deutsche delikatessen i gde je tačno?prodaju nemačko meso i suhomesnate zajebancije, a imaju i fast food. na bul.oslobodjenja, u onom dalton centru.
September 4, 201311 yr Ја се већ примио... Прва два су мени супер, ова друга два пре бих Зајечарско.Abbot def najbolji ali i ostala mi odlicna, definitivno mi ejl mnogo vise prija od lagera. Pio svasta jos nesto ali nema slika po netu, Churchyard Bob, Black Sheep...zivila Engleska
September 5, 201311 yr Мени се Џон Смит'с ништа није свидео, али мислим да сам пио Битер - нисам сигуран, точено је било.Битер је још бољи, хопинес је кључ. Хмеља, хмеља хмеља дајте деци...Abbot def najbolji ali i ostala mi odlicna, definitivno mi ejl mnogo vise prija od lagera. Pio svasta jos nesto ali nema slika po netu, Churchyard Bob, Black Sheep...zivila EngleskaТо је то. Когод је малко пио више ејла дође до сличног закључка. Немају појма Енглези да праве пиво...
September 7, 201311 yr Pa ništa, to je bilo to za sada, danas povratak na tečne proizvode srpskih varilaca kukuruza
September 8, 201311 yr Zajebano. 4 piva, noge odsečene.ja u poslednje vreme samo to cepam. za 95 dinara, ubedljivo mi je najbolji izbor u radnji. a i u kafanama nikada ne prelazi 200 din.
September 8, 201311 yr Zajebano. 4 piva, noge odsečene.Ista meta, isto odstojanje ;)A sasvim fino deluju i jutro posle po pitanju mamurluka.EDIT: @Scab gde ima da se pazari po radnjama? Edited September 8, 201311 yr by pavllle
September 9, 201311 yr Toceni Grimbergen, toceni Erdinger (i svetli i tamni) plus konfekcija - Drvo Javorovo.Bas danas u ime zahladjenja i prve kise probao tamni Erdinger. Legao mi fantasticno.
September 9, 201311 yr Kupio jedan Chimay pa ću sutra da se sladim. Merkam i Guinness iz limenke u Maksiju, znam da nije to to ali dugo nisam...
September 10, 201311 yr Kupio jedan Chimay pa ću sutra da se sladim. Merkam i Guinness iz limenke u Maksiju, znam da nije to to ali dugo nisam...Ти изгледа имаш разлога да славиш? Немој конзерву, нема смисла...