assück Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 probao cuvee de trolls. jebiga, previse mi je jak alkoholni vajb, nisam nesto zadovoljan
Montmorency Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 nego ljudi meni se dopada BG pivo. pijem ga samo kad sam na selu, ovde ga valjda ni nema...dosta je gorko pivo, ali mu aroma nije prejaka. mislim da je u pitanju acquired taste posto jako podseca na staro BIP pivo, ali ne ostavlja lose posledice i moze da se pije jedno za drugim.I meni je ok, pijo malo staklo i bas podseca na stari bip, meni cak nije previse gorko.svidja mi se
Montmorency Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pa izgleda da jeste i poenta to zidarsko se pravi u ZA ona "kockasta" flasa u NSjes.meni lepse ovo u novoj flasi,nego primetih da nece da daju u diskontima na kauciju flase Zajecarskog, niko im ne vraca blablabla, tako da pijem u Suncu
assück Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 da proslavimo plasman Rijeke u LE kao i povratak Moce Vukotica, Delirium Tremens. iako i on ima jaci alko vajb, znatno mi se vise svidja od Cuvee de Trolls. ne bih se bunio da ga cesce pijem
yolo Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 toceno zajecarsko, ne znam da li je do brodica ili cega, ali izuva. iznenadjenje leta.
porucnik vasic Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 da proslavimo plasman Rijeke u LE kao i povratak Moce Vukotica, Delirium Tremens. iako i on ima jaci alko vajb, znatno mi se vise svidja od Cuvee de Trolls. ne bih se bunio da ga cesce pijemСупер је Делиријум, нисам знао да и код нас мое да се пазари.toceno zajecarsko, ne znam da li je do brodica ili cega, ali izuva. iznenadjenje leta.Друго наше најбоље пиво.
dig_chohano Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 da proslavimo plasman Rijeke u LE kao i povratak Moce Vukotica, Delirium Tremens. iako i on ima jaci alko vajb, znatno mi se vise svidja od Cuvee de Trolls. ne bih se bunio da ga cesce pijemGnomi su ooodlični. Delirium nako. Rekao bih da bi ti opako legli Vedett Blonde il Palm.
Прслин Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Samo da potvrdim da je Zajecarsko odlicno, ubedljivo najbolje i od domacih flasiranih.
assück Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Супер је Делиријум, нисам знао да и код нас мое да се пазари.pa i ne moze :( doneo mi drug iz Belgije@Dig: seticu se valjda da mu kazem da mi donese sledeci put kada bude isao
porucnik vasic Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 pa i ne moze :(doneo mi drug iz Belgije@Dig: seticu se valjda da mu kazem da mi donese sledeci put kada bude isaoЈа се већ примио... eeeeПрва два су мени супер, ова друга два пре бих Зајечарско.
Прслин Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Мени се Џон Смит'с ништа није свидео, али мислим да сам пио Битер - нисам сигуран, точено је било.
yolo Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 u onoj radnji u solunu koju sam onomad hvalio kao zlatni rudnik za pivopije, ima i jedno 30-40 vrsta engleskih raznih
scab Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 stiglo nove meso! u deutsche delikatessen u novom sadu prodaju pet vrsta nemačkih zidara za 180 din.probao weissbier uz weisswurst i prilično je slab. odoh na ostala...
banatjanin Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 šte je deutsche delikatessen i gde je tačno?
Recommended Posts