Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

U Idei su sve cene piva 15% niže danas. Pa je Badvajzer u flaši 62 dinaraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

U svim je popustПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Znam jednog što je često pio pivo i sada se puca vinjakom u venu.

Posted

bas sam to hteo da primetim. pivo je gateway ka ozbiljnijem alkoholu, a i da se ostane samo na pivu - posledice su uzasne. teturanje, povracanje, lupanje gluposti. covek se ponasa pijano, gubi svako dostojanstvo, i naravno strada mu jetra od toga. ono, u redu, njegov izbor, ali ne vidm zasto bi drustvo posle trebalo da sanira posledice takvih izbora.

Posted

pio nekidan paulaner onaj psecnicni jebem ga, uvalio mi konobar, prosto nisam navikao na tu sitost.. kao da sam se kifli najeo..

Posted

Apatinsko 0,6....pa pomislio ne bih da na tlu ove nase prcije neko ume da napravi takvo pivo..pogotovu ne oni. Duboki nakloni.

Posted

ako se neko nekad nekim slučajem zadesi u blizini daruvara, staročeško je odlično lokalno pivostarocesko.jpg

Posted
Apatinsko 0,6....pa pomislio ne bih da na tlu ove nase prcije neko ume da napravi takvo pivo..pogotovu ne oni. Duboki nakloni.
Tebi to dobro?
Posted
Weihenstephaner+Kristall+Weissbier.jpgДомаће органско јагње, кромпирићи, салата од домаћег купуса и ово. Нисам љубитељ житних пива, али ово је феноменално.
Posted

losa reklama za vajcn, gde se sipa tako da bude samo pena.

Posted
Tebi to dobro?
Prijatnog ukusa..ne ostavlja posledice..mozda smo probali razlicite sarze, ovo sto sam ja pio je za primer.
Posted
Prijatnog ukusa..ne ostavlja posledice..mozda smo probali razlicite sarze, ovo sto sam ja pio je za primer.
Zato i pitam. Često se dešava da u kratkom roku pijem dva potpuno različita piva od istog domaćeg proizvođača. Od tog Apatinskog mi je jedino neki Master bio gori.
Posted
losa reklama za vajcn, gde se sipa tako da bude samo pena.
Jos je ovo namesteno za slikanje....
Posted
ako se neko nekad nekim slučajem zadesi u blizini daruvara, staročeško je odlično lokalno pivostarocesko.jpg
auh, blast from the past, pio sam ga pre 10 godina i bilo je tada ubedljivo najbolje u HR. mislio sam da se više ne proizvodi