Amelija Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 inače ovaj delirijum sam probala, i sećam se da mi se dopalo, mada davno biloa za ovo levo ne bih znala kasti, javi baš kakvo je kad se otrezniš pa ga probaš pa se opet otrezniš
Прслин Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 The 10 best pints at the Great British beer festival Мени од свих ејлова у Енглеској убедљиво најпријатнији (наглашавам "најпријатнији", скроз је субјективна процена) Фулеров London Pride.Пре пар година сам нешто заређао у Енглеску и сваки пут бих пре чекирања у хотел звекнуо једно у рендом пабу а пре кретања на аеродром звекнуо два за поздрав.
rezwalker Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 dobio jucecekam da me prodje malo overdose pivom od sinoc, pa cu ih degustirati. neko vec kusao?Nisam probao, al' znam šta možeš da očekuje; nešto poput Duvela pošto je u pitanju je Belgian strong pale ale. Inače, zavidim ti, pošto želim to pivo da pribavim i za sebe iz dva razloga. Prvi, jer važi za jedno od najboljih piva u svojoj klasi. Drugi, jer sam kolekcionar pivskih flaša sa jakim akcentom na Belgijance. Ova flaša je totalno psihodelična!
rezwalker Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Мени од свих ејлова у Енглеској убедљиво најпријатнији (наглашавам "најпријатнији", скроз је субјективна процена) Фулеров London Pride.Пре пар година сам нешто заређао у Енглеску и сваки пут бих пре чекирања у хотел звекнуо једно у рендом пабу а пре кретања на аеродром звекнуо два за поздрав.Imaš ga na Beer Festu. Britanska ambasada ima svoj pab/štand... Pored Fuller'sa zastupljeno je još nekoliko britanskih pivara, a meni je poznata Wychwood. Od nji'ovog Hobgoblina sam se više puta opio u Londonu. :)
scab Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 dobio jucecekam da me prodje malo overdose pivom od sinoc, pa cu ih degustirati. neko vec kusao?delirijum je super, al obavezno napisi kakav je troll!ja pre nekoliko dana popio houblon chouffe dobbelen IPA tripel i mislim da mi je jos uvek u ustima...
werbatim Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Pio ja Troll. Meni se svidja, nisam neki poznavalac piva da bih mogao da obrazlazem i sl.Dobio 10-ak raznih piva iz Belgije, ovo mi je bilo najbolje.
Amelija Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 da bih mogao da obrazlazeme, ja mogu da obrazložim kad mi se ne svidi, ali kad mi se sviđa prosto mi se sviđa i to je tozato i rekoh za delirijum da se sećam da mi se dopao, ali vrag će znati tačno zašto, em davno bilo em genrealno baš ne umem
rezwalker Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) @pavllle : Između ulaza 1 i 2, odnosno, između Irish Puba i Bavarije. The Great British Pub. Evo mape. Edited August 16, 2013 by rezwalker
rezwalker Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Upravo sa Beer Festa, preciznije, iz The Great British Puba.Na moju radost, Iz Wychwood Brewery'a imaju upravo pivo o kome sam danas pisao - Hobgoblin. Međutim, imam veliku zamerku; ejlove poslužuju na ice-cold temperaturi, k'o da je u pitanju lager/pils pivo. Nažalost, tako serviran britanski ejl ne dolazi do punog izražaja. Kao kada bi nekom poslužili crno vino iz frižidera. Rešenje: dozvolite ejlu petn'estak minuta da se zagreje pa ga onda pijte. Svako sledeće pivo naručite na pola prethodnog. Britanski ejlovi se služe na sobnoj temperaturi!Od ejlova koje smo probali pobedu je odneo Fuller's London Porter!Cena svih ejlova - 330 RSD.Živeli!
yolo Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 jel moze tamo da se ode dok nema muzike tj pre nego sto pocne ovo sranje od programa?
rezwalker Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Može. Hteo sam da kupim par ejlova za gajbu, međutim, ne smeju da ih prodaju za poneti jer su u staklenoj ambalaži. Ali... Možeš doći pre šest (u šest se zvanično otvaraju vrata festivala i počinje muzički program), rek'o mi konobara sa britanskog štanda, i tada kupiti pivo za poneti kući. Inače od šest pa do, negde, osam, ne trešti muzika.
porucnik vasic Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Мени од свих ејлова у Енглеској убедљиво најпријатнији (наглашавам "најпријатнији", скроз је субјективна процена) Фулеров London Pride.Пре пар година сам нешто заређао у Енглеску и сваки пут бих пре чекирања у хотел звекнуо једно у рендом пабу а пре кретања на аеродром звекнуо два за поздрав. Овај је одличан. Има и бољих али овај је јако јако добар. Имам 12 комада кући.Upravo sa Beer Festa, preciznije, iz The Great British Puba.Na moju radost, Iz Wychwood Brewery'a imaju upravo pivo o kome sam danas pisao - Hobgoblin. Međutim, imam veliku zamerku; ejlove poslužuju na ice-cold temperaturi, k'o da je u pitanju lager/pils pivo. Nažalost, tako serviran britanski ejl ne dolazi do punog izražaja. Kao kada bi nekom poslužili crno vino iz frižidera. Rešenje: dozvolite ejlu petn'estak minuta da se zagreje pa ga onda pijte. Svako sledeće pivo naručite na pola prethodnog. Britanski ejlovi se služe na sobnoj temperaturi!Od ejlova koje smo probali pobedu je odneo Fuller's London Porter!Cena svih ejlova - 330 RSD.Živeli!Па сељачине. Неписмене.
Anonymous Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Царе, разумеш се ти у пиво. Mislim da bi u dosadašnjoj međusobnoj komunikaciji trebalo da ti bude jasno da ja i ti u stvari nemamo o čemu da pričamo, pa ni o pivima. Naravno, zadržavam pravo da ti se poserem po rasističkim postovima, kad kod ih napišeš.
*edited by mod Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 BIo i ja danas na tom standu. Realno mzoe se doci i dok je muzika, jer se unutra nista ne cuje jedino je malo toplije nego li napolju. Cena svih piva je 330, pojima nemaju da li ce ih biti nakon BF i za veceras sam uspeo da probam London Pride, Hobgoblin(najveca preporuka), Dark Side (posluzili mi ga na sobnoj temperaturi) i neko sa organskim medom koje je bilo iznenadjujuce dobro
Recommended Posts