Roger Sanchez Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Odlično, odlično, i meni se baš dopadaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4fala, bila mi je važna neovisna vanjska recenzija, pogotovo što nisam baš zaljubljenik a još manje expert za pivo, što ne znači i da međ pivama nemam preference. i antipreference, npr ne podnosim baš ožujsko.
Anonymous Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ja ću patrijotski izreklamirati ovo, meni je bolje od Tomislava, pitkije od Salvatora..Uuu. Nisam ni znao da ovo postoji, jako volim standardno karlovačko, ovo moram probati negde.fala, bila mi je važna neovisna vanjska recenzija, pogotovo što nisam baš zaljubljenik a još manje expert za pivo, što ne znači i da međ pivama nemam preference. i antipreference, npr ne podnosim baš ožujsko.Žuja je smeće neopevano, ali čudo je da niko do sad nije pomenuo istarski Favorit, bio je katastrofalan u staroj Jugi, a sad je odličan.
Roger Sanchez Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Uuu. Nisam ni znao da ovo postoji, jako volim standardno karlovačko, ovo moram probati negde.meni isto baš paše međ hr-pivima karlovačko - pitko je i osvježavajuće, a opet nije vodica. I ovo je pivo napravljeno baš u tom stilu, dakle, pridobijen sam 100%. I nije ga lako naći, relativno je novo - možda još uvijek jesu u ramping-up-producton fazi. Žuja je smeće neopevano, ali čudo je da niko do sad nije pomenuo istarski Favorit, bio je katastrofalan u staroj Jugi, a sad je odličan.Buzetska? Ja ga iskreno nisam ni vidio baš, valjda nema baš neku distribuciju izvan Istre i RI.
rezwalker Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Karlovačko crno = Nikšićko crno - dakle, niđe veze. Sramota pivske industrije. Neverovatno je kol'ko ljudi nemaju pojma o pivima u Srbiji, a i regionu... Inače, Tomislav je jedino ozbiljno tamno pivo (nikako crno) na ovim prostorima...
Roger Sanchez Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Inače, Tomislav je jedino ozbiljno tamno pivo (nikako crno) na ovim prostorima...meni je malo preteško, uz dužno poštovanje..
Venom Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Pravo pivo jeste vino... Jelenko je lager... Jedini lager koji može da se umeša u priču je Augustiner Helles (5.2%).Grohotom se smijem.
Lezilebovich Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Neverovatno je kol'ko ljudi nemaju pojma o pivima u Srbiji, a i regionu.
Venom Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ne mislim da treba da se pise iskljucivo o najnovijem prepakovanom proizvodu Amstela, vecitom pitanju da li je bolji Jelen ili Lav itsl. Nisu svi forumasi samo u Srbiji i zanimljivo je procitati sta moze da se popije u drugim zemljama.Ali od triliona dobrih piva, da je Augustiner jedini lager o kojem moze da se prica tesko da moze. To nije ni snobizam, ni tuzno ni smesno, jednostavno je glupost.
Lezilebovich Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ko voli dimljeno pivo (ili hoce da proba), ovo je mozda malo lakse naci a može li se naći u BGu ?
Zverilla Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ne znam za bg, zato i rekoh mozda :(po europi sam jedino vidjao ovo senkerla od dimljenih piva, zato rekoh.
rezwalker Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ali od triliona dobrih piva, da je Augustiner jedini lager o kojem moze da se prica tesko da moze. To nije ni snobizam, ni tuzno ni smesno, jednostavno je glupost.Malo sam subjektivan. Ne preferiram lager piva. Augustiner Helles je jedini koji bih umešao u priču s ozbiljnim pivima, a ozbiljna piva su mi ona koja se dobijaju gornjom fermentacijiom, na visokim temperaturama koje dozvoljavaju razvijanje dubljeg ukusa. Rothaus Tannenzäpfle je takođe odličan lager. Ali, po meni, lageri generalno sliče jedni drugima...
rezwalker Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 (edited) a može li se naći u BGu ?Nemoguća misija, mada situacija sa pivima kod nas postaje sve bolja. U istanbulu možeš naleteti na Schlenkerlu u većini bolje "opremljenih" pabova. Turci su se navukli na Rauchbier. :ziga: Edited July 18, 2013 by rezwalker
porucnik vasic Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Uuu. Nisam ni znao da ovo postoji, jako volim standardno karlovačko, ovo moram probati negde. Реци да се шалиш.
Recommended Posts