Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
gde ima toceni zajecarac u BGu?
ima i na Gusaru
Posted
8bx3.jpgGrätzerpslr.jpg Grodziskie Davno zaboravljeni pivski specijalitet iz Prusije koji su pre par godina ponovo oživeli izvesni entuzijasti iz Poljske. U pitanju je pivo pravljeno od pšenice odimljene na hrastovini. Veoma uzbudljivo i potpuno drugačije pivo naglašene gorčine s vešto izbalansiranim ukusom dimljene šunke (ali bukvalno). Nemački naziv je Grätzer, a poljski Grodziskie. Razlika je u tome što se prilikom proizvodnje Grodziskie-a koristi i kora vrbe.
Posted

Ova tema polako, ali sigurno počinje da.liči na vinske teme :(Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

pa i piva pocinju da lice na vina, sve te degustacije, ukusi na nepcu, jeziku, zavrsnica u grlu :) itd itd

Posted

Ja ću patrijotski izreklamirati ovo, meni je bolje od Tomislava, pitkije od Salvatora..A8VQ8IoCYAAnngc.jpg

Posted
Ja ću patrijotski izreklamirati ovo, meni je bolje od Tomislava, pitkije od Salvatora..A8VQ8IoCYAAnngc.jpg
Odlično, odlično, i meni se baš dopadaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted
pa i piva pocinju da lice na vina, sve te degustacije, ukusi na nepcu, jeziku, zavrsnica u grlu :) itd itd
Pa otvorite novu temu za ta vaša gej vinska gastarbaajterska piva, ostavite nas da raspavljamo o apatinskom iz dvolitreПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted
jerima kodnas alt piva?
ne cuh/videh nigde,ako neko vidi nek prijavljuje, obavezno.
Posted (edited)
Pa otvorite novu temu za ta vaša gej vinska gastarbaajterska piva, ostavite nas da raspavljamo o apatinskom iz dvolitreПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Pravo pivo jeste vino... Jelenko je lager... Jedini lager koji može da se umeša u priču je Augustiner Helles (5.2%). Edited by rezwalker
Posted
ne cuh/videh nigde,ako neko vidi nek prijavljuje, obavezno.
plus bezbroj, opasno sam se navuko