Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted (edited)
lasko.jpgslovenačka medicina je die beste.stvarno, probao sam sve u plastikama i užas živi.extra pivo ali extra. odoh da kupim sve što ima u obližnjem ogranku merkatora. Edited by garcia
Posted
I nista mu ne hvali
Tja, meni je tek podnošljivo, ali daleko od Jelena. Viđam da je u toku i neka akcija, gde se na kupljenu gajbu fasuje i majica sa nekim tipičnim pivopijskim sloganom.
Posted

Uzeo u maksiju konzervu onog grckog piva mitos.Splacina nisam mogao ni konzervu da popijem.Ali zato Efes draft ni u tragovima grrrrr

Posted

Pio Valjevsko u selu nekoliko dana, onda došao u BG i otvorio konzervu Pils Plusa i sve mi nekako kiselo i ovakvo i onakvo i nikakvo. Valjevsko :thumbsup:

Posted

Menibas lepo leglo Budweiser Budvar od 0.5l u staklencuRece prodavacica da su flase za sada bespovratne a da ce se uskoro menjati tako da mi mirise na to da ce poceti da se puni kod nas.Trenutno je uvoz iz Ceske...cena prava sitnica 72 din

Posted

Gde ima?Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
da ce poceti da se puni kod nas.
ne daj bože
Posted
ne daj bože
Da znas da sam isto to pomislio...treba koristiti dok je izvorno :)Beer Commerce u Nisu
Posted

Uzeo i ja po 72 ali su mi naplatili kauciju. Pivo me nije nešto dojmilo, dobro je ali recimo amstel mi je bolji.

Posted

moguce da je to neka akcija u ovom diskontu...uzecu jos par flasa da se nadjeJa imam neki licni animozitet prema Amstelu koji datira jos iz vremena kad sam bio mlad i lud i prezirao pivo kao koncept :)

Posted

I meni su rekli da je neka promo akcija. Meni je dobar ovaj amstel sa zlatom onaj crveno beli je bio lošiji.

Posted

E taj crveni sam uvek izbegavao a zlatni cu morati da probam ovih dana

Posted

recite ne amstelu.mislim na ovaj punjen kod nas.