garcia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) slovenačka medicina je die beste.stvarno, probao sam sve u plastikama i užas živi.extra pivo ali extra. odoh da kupim sve što ima u obližnjem ogranku merkatora. Edited May 3, 2013 by garcia
kralj Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 I nista mu ne hvaliTja, meni je tek podnošljivo, ali daleko od Jelena. Viđam da je u toku i neka akcija, gde se na kupljenu gajbu fasuje i majica sa nekim tipičnim pivopijskim sloganom.
Frank Pembleton Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Uzeo u maksiju konzervu onog grckog piva mitos.Splacina nisam mogao ni konzervu da popijem.Ali zato Efes draft ni u tragovima grrrrr
Lezilebovich Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pio Valjevsko u selu nekoliko dana, onda došao u BG i otvorio konzervu Pils Plusa i sve mi nekako kiselo i ovakvo i onakvo i nikakvo. Valjevsko
cartman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Menibas lepo leglo Budweiser Budvar od 0.5l u staklencuRece prodavacica da su flase za sada bespovratne a da ce se uskoro menjati tako da mi mirise na to da ce poceti da se puni kod nas.Trenutno je uvoz iz Ceske...cena prava sitnica 72 din
cartman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 ne daj božeDa znas da sam isto to pomislio...treba koristiti dok je izvorno :)Beer Commerce u Nisu
čekmeže Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Uzeo i ja po 72 ali su mi naplatili kauciju. Pivo me nije nešto dojmilo, dobro je ali recimo amstel mi je bolji.
cartman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 moguce da je to neka akcija u ovom diskontu...uzecu jos par flasa da se nadjeJa imam neki licni animozitet prema Amstelu koji datira jos iz vremena kad sam bio mlad i lud i prezirao pivo kao koncept :)
čekmeže Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 I meni su rekli da je neka promo akcija. Meni je dobar ovaj amstel sa zlatom onaj crveno beli je bio lošiji.
cartman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 E taj crveni sam uvek izbegavao a zlatni cu morati da probam ovih dana
Recommended Posts