Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
ovaj crveni lav kada bi bio na tocenje, bio bi pristojno pivo.
ima točen u Džakarti, ja pio juče.mada mi je bio isto bljutkast ko i iz flaše.opet, što kažeš, nije loše, a ja baš volim crvena piva, tako da ću ga piti.
Posted
u maksiju u cika ljubinoj, mozda i u drugim vecimima jos nekih drugih finih femsi piva, sa femsi cenama
A jbg, i na izvoru™ su belgijska bolja piva od 1.5€ naviše u supermarketu.
Posted

ne žalim se, samo konstatujemvrede svaku paruduvel je oko 150dinara

Posted

dok sam kuvao svoje amarillo ipa pivo, oprobao gonzo imperial stout (nije loše, al niš posebno), kujo coffee stout (previše kafe!) i double dog double pale ale (dobro, ali ubiše me onih 11,5% alkohola)3160olh.jpga danas na NIS pumpi kupio (prva dva):7kqi-l5mzuu4lfha-uxx6y.jpg

Posted
ne žalim se, samo konstatujemvrede svaku paruduvel je oko 150dinara
pa ti si luda, to nije manje od 1.30 ni u belgiji
Posted
gde si video da ja tvrdim da nije?
ti se sigurno drogiras, sta mislis, kolko su u belgiji? sto dinara?
Posted

Jedno od boljih jeftinih piva okolo, za vas sa benefitom Aldi supermarketa u blizini (ima i u konzervama, ja nabavio u flajkama). Inace pokusava da bude knock-off Stella Artois, mada je ipak dosta slabije... ali, za cenu, pa jos zlo hladno, sasvim okej.20120929-064226.jpg

Posted

hajneken holanski, u flašama od 0.4, promo cena 240 dinara za četiri komada

Posted

po svim većim marketima, ja sam konkretno kupio u Interexu, a ima i u Idei

Posted

U Golfu ima akcija za Carlsberg 3+1 limenka za 280 a ko vise voli staklo ima u Maxiju 3x0.5 flase +Carlsberg casa za 290

Posted

ja se izvinjavam ali sam bila u šoku,malo je reći,kada sam pre neki dan otkrila da postoji pivo u 0,6l staklenoj boci još ne znam kako da se osećam po tom pitanju.. :omislim,to ima smisla koliko i pivo u plastici i slične izmišljotine

Posted

Posto je u pitanju Merak pivo, sto se mene tice mogu da ga pakuju i unucice i u cisterne od 1000l isto mi se hvata.