Jump to content

Featured Replies

A dobo, dobro, nego drvim već dve godine da je pils plus najbolji, pa zatoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Replies 6.5k
  • Views 541.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ipak bih dao prednost Amstelu, ali Zaječarsko je svakako najbolja kupovina ako se uzme u obzir cena.

Dobro je Zajecarsko, ali ga jebe sto ima samo 4,5% alkohola. Kad popijes 10, to uopste nije zanemarljiva razlika

Ipak bih dao prednost Amstelu, ali Zaječarsko je svakako najbolja kupovina ako se uzme u obzir cena.
Pa i amstel je skupljinod pp, a sve je to ista pivara :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

U veru ima fensi piva s popustom od 20%. Grimbergen mi je fenomenalan, 6,7% alkohola, prijatna gorcina i ostavlja ukus psenicnog piva kad se proguta. 0.33 je 80 dindzi.by Tapatalk

Zvuci primamljivo.

Valja overiti sutraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

overiti od alkohola?

jovaradovanovic150607.gif

Predobra je to fora za 1 Jova

da li neko ima iskustva sa kucnim varijantama pravljenja piva?trebalo bih ovih dana da 'breaking bad style' napravim neko IPA pivo i jednu pale ale bačvu, pa bi mi svaki savet dobro došao. pogotovo što se tiče opreme, tj. posuda, sifona...

čitao sam dosta ovaj forum, pogledaj gahttp://www.pivarstvo...forum/index.phppiši o tvojim iskustvima obavezno
e, hvala. idem za 10 dana u budimpeštu i uzimam opremu, a sirovine su već stigle.kad sam već tamo, kupujem i gotov proizvod ako moj propadne...

cijene prava sitnica..

165015718-8cc5c331-9b33-4436-b81d-c9de93bc58b6.jpg