renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) jeste, tamo je, zar nije i lezileb to rekao? Edited February 6, 2013 by renne
scab Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 i gde je taj DIS uopste?ima ga svuda po srbiju, al krnjevo centrala!
assück Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 jeste, tamo je, zar nije i lezileb to rekao?A DA NIJE IZA ZMAJ PUMPE :lol:zelim neku pristupacniju radnju
ajgor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A DA NIJE IZA ZMAJ PUMPE :lol:zelim neku pristupacniju radnjuČini mi se da ima jedan ne baš veliki u uličicama oko pijace Đeram, mislim da je negde pri početku Đevđelijske. Nemam pojma kakav je asortiman., samo prođoh pored u više navrata, bez uvida u stvarno staje stvari :)
yolo Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 zar nije otvoren DIS na konjarniku? ili je to interex? hmmm
renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 To je interexПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Rockford Rock Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dis uvozi ova četiri debela nemca:Ova dva svetla (pils i nefiltrirano) su ok, crno odlično (lep gorkočokolandi ukus) a ovo pšenično meni najbolje leglo (jači ukus, al voćkasto). ok cena, 155 din u 0,5 seksi flašama.U "Dis"-u ima i zidarska flajka "Dinkel Acker" po 107 din, nije loše.
ducca Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ima li u DISu mutni Pauleiner? Ili gde god osim Merkatora?Gde ga bese toce u NS?
scab Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) juce stigla narucena americka ipa piva iz madjarske!sierra nevada pale ale i sierra nevada torpedo - i jedno i drugo IPA, oba sjajna, citrusna i punog ukusa. nešto kiselija za moj ukus, a torpedo mi za nijansu bolji.hop ottin ipa (u kutiji od drugog piva)- probao jedno i nisam stao dok je bilo punih flaša. koliko je ružna etiketa, toliko dobro pivo. mnogima najbolji ipa, prelep cvećkasto-voćni miris i isti takav ukus.odoh ležati mamuran i nasmejan...edit: Ima li u DISu mutni Pauleiner? Ili gde god osim Merkatora?Gde ga bese toce u NS?nema ga u disu, a evo gde ima. Edited February 9, 2013 by scab
renne Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ima li u DISu mutni Pauleiner? Ili gde god osim Merkatora?Gde ga bese toce u NS?Ima u velikoj IdeiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Milogled Bluff Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ipak je Pils Plus najbolje domace pivo. Nema dvojbe.
Milogled Bluff Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja? Pa ja to mislim odavno, nego sam u poslednje vreme imao neke dileme
Recommended Posts