Timmi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Omiljeno "domace" mi je bilo Niksicko tamno.najbolje domace pivo, pri cemu i tu treba napraviti razliku izmedju onog koje se puni u niksicu i onog punjenog u apatinu, prvo je klasa za sebe. najbolje svijetlo koje se moze naci u sirokoj prodaji je efes draft.lav je najgore pivo. Edited June 23, 2012 by Timmi
Kelt Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 meni je tamno nikšićko suviše sladunjavo.Sad bih rado stukao jedno zaječarsko, ali kao što sam pio pre par godina - gorko, sa dobrom penom. Ne znam na šta li danas liči
Feindouno Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ne pijem tamno pivo ali svijetlo Niksicko mi je kad sam posljednjih par puta bio u CG (nazad u danu, prije 5-6 godina) bilo bas osjetno bolje od istoimene splacine koja se mogla naci kod nas.
Anonymous Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Pio danas Bavariju posle dužeg vremena. Odvratnije pivo nisam pio godinama.
*edited by mod Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 u nedostatku pils plus radlera posluzih se skupljom verzijom iz bavarie. kara-banana. ni blizu.
maheem Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pio danas Bavariju posle dužeg vremena. Odvratnije pivo nisam pio godinama.limenka ili flaša?limenka je grozomorna
Behemoth Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pio danas Bavariju posle dužeg vremena. Odvratnije pivo nisam pio godinama.+1Ali sam sinoc deljao Zajecarsko na ski stazi u Kosutnjaku...leglo mi je samo tako, vrlo je pitko...a jutros ni glava ne boli ni mucnina, nista :)
Sir Oliver Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 ..na ovoj vrućini mi svako dobrosamo da je ladno..nego, jel vas uspava pivce?
Vapad Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 meni ovo delezovo zvučalo ok dok sam ga pio ali jako brzo počela neka čudna glavobolja, koju je posle vode i klope i tuširanja ipak utulio tek san od deset sati, dočim lowenbrau baš fino pivo, ali sam popio samo jednu pre dva deleza. Razmišljam da li da odem u potragu nedeljom popodne za nečim što ima tog radlera, da ga probam...
Razzmatazz Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ajde da pohvalim i jedno anemačko pivo, kad su pilsevi u pitanju:
Behemoth Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Jel pio neko Krombacher? Vidim da ga ima u Idei za 100-ak dinara po limenci.
Behemoth Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 pa pogledaj ba postove od juce :)Vidi stvarno A kao citam topic...
Recommended Posts