Milogled Bluff Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) Ma meni je Jelen OK dok ga pijem, ali sutradan se pokajem. Ni sa jednim drugim pivom nemam taj problem. Edited June 21, 2012 by Milogled Bluff
cmrlj Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 ja jelen vec godinama ne pijem, ako ga pijem sutra sam ceo dan bolesna. samo muskarci znaju zasto piju to govno. :P
maheem Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 najgore pivo na tržištu. light i ružnog ukusa. jedna fujčina
renne Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Krombacher, posle sto godina ga kupio u srbiji 117 dinara limenka
aram Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) ako je kao ovdasnji u flasi, dobar.samo mu je jaka cena, ovde gajba 13€ Edited June 23, 2012 by aram
renne Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Uvoz je iz svabije, ima i mala flasa za 105 dinaraПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
aram Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 iz limenke nisam pio, flasirani je dobar.a i sta se ja cudim za cenu, ugradnja 150% normalna stvar
banatjanin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 posle salvi celodnevnog hormonskog izdrkavanja moje žene, mog besa i nemogućnosti da kuliram, posle trpljenja gošće - neke njene prijateljice, zapravo komadine bukve ukrštene sa udavom, a koja ne zna da li bi da jede ili da jebe (a ne zna ni koga bi, nekog Strahinju valjda) i koja ostaje još ceo jedan dan, te posle satvremenskog neprijatnog telefoniranja, dezorganizacije, histerija....konačno su svi otišli da neki zgovnani džiberski splav da piju mohito, telefon više ne zvoni, a ja pod firmom da imam posla konačno seo za komp i počeo da otresam ladna Jagodinska piva, iz flaše, te da podrigujem glasno u pauzama veselog usklikivanja dok čitam o Dabovićevim uspesima sa kastrolom. već me vata jače, pošto sam sabio i litru špricera od smederevke u Durmitoru popodne (e da, uz jaretinu: ima!)PPP, čiča Jagodinac i ja. sad mi je treće. :bluuuuurrrp:
banatjanin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) ne boli.a danas sam saznao i da imaju svoju sladaru, valjda jedini preostali, kao i da ne koriste uvozni ekstrakt hmelja, već neki iz lokane hmeljare.enivej, i dalje (mislim, i dalje: rekli su mi da do pre goddinu dana nije moglo da se pije, a da se nešto promenilu, uzeli se u pamet, reorganizovali, napravili plan i od onda gaze osebujnim kvaliteetom) dakle, i dalje je ćilibarno - bakar žuto, gorko, hmeljasto, hlebasto, guste, postojane pene (istina sad ga ne sipam u čašu, ali pre neki dan jesam i tako...idem po četvrto. bez Čiče nema pričemrš lave, mrš jelene Edited June 23, 2012 by banatjanin
Recommended Posts