Milogled Bluff Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 od jelena je bolje, od lava baš i nije. u stvari, lupam verovatno, zavisi od ukusa...Jagodinsko nisam pio ko zna od kad, ali Lav je sada neuporedivo bolji od Jelena. Od tri flase Jelena sutradan me boli gloova. Sta su uradili sa nekad dobrim pivom, to samo oni znaju.
maheem Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 upravo pijem neki staropramen selection. prvi put ga vidim u radnjama, rekoh da probam ali ne mogu da se odredim prema njemu. devastiran sam alergijama i slinavošću ovih dana, pa ne osećam pun ukus.any opinions?pivo pogoršava alergije
MancMellow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jagodinsko nisam pio ko zna od kad, ali Lav je sada neuporedivo bolji od Jelena. Od tri flase Jelena sutradan me boli gloova. Sta su uradili sa nekad dobrim pivom, to samo oni znaju.Sve se slažem, ali očigledno su mišljenja podeljena :) Jednostavno, postoji određeni broj ljudi koji glavoboljom reaguju na Jelen (u koje, jelte, spadamo i ti i ja) i tu već nije pitanje ukusa, koji mi se već duže vreme takođe ne sviđa, nego mazohizma. Ostala piva Apatinske pivare takođe umeju da izazovu glavobolju, ali odloženo, pa nekako preguram kad moram i ako sutra mogu da odspavam malo. Nikšićko mi je najmanje loše i to čak i volim da popijem i ako se zadržim na 3-4 onda nema posledica. Nevolja je jedino što imam dojam da je odnos onih koji su ekskluziva Apatinske u odnosu na one koji su ekskluziva Čelareva otprilike 8:1, te se već iskreno obradujem kad čujem da negde mogu da naručim Lav...
assück Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 <_< mislio sam any opinions što se tiče piva - kušao li ga je iko o kakvo je?+1 za Lav bolji od Jelena. do pre par godina je bila upravo obrnuta sitovacija
Sir Oliver Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ..i meni se tako čini, glede Lav vs Jelennego, šta pijemo danas?
assück Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ostao pun frižider od sinoć. čast piva brani Delhaize, možda neki zalutali Nik svetli ili Jelen, kao i 6-pack Mythosa. obezbeđen sam na taj neki 1 određeni period
assück Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 <_< zašto moraš da unižavaš svakog muškarca koji u svakom datom trenutku nema 25 piva u frižideru?
Milogled Bluff Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pa naravno da imam 25 piva kad gospoda ne zeli blagoizvoleti da dodje i pomogne mi da redukujem tu brojku
assück Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ha i ti su mudar. zoveš na oblokavanje kada smo već u kafani i za stolom i naručili pivu. što nisi zvao pre?
Milogled Bluff Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Sta ima da zovem, vrata mog doma su uvek sirom otvorena za ljude (i zene) dobre volje i cuga.
WTF Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 pivo pogoršava alergijeI ne samo pivo, nego bilo kakav alkohol :( +1 za Lav bolji od Jelena. do pre par godina je bila upravo obrnuta sitovacijaKad se to promenilo? Meni je prosle i pretprosle godine Jelen bio za nijansu bolji od Lava, mada su tu negde isti. Omiljeno "domace" mi je bilo Niksicko tamno. Da li se ono nesto promenilo?
Töölönlahti Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja baš sinoć pio Nikšićko tamno, isto je k'o uvek, samo kad piješ iz konzerve nekako prebrzo izlapi, pa za lagano gustiranje sipaj u onu stvar (čašu).
assück Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 I ne samo pivo, nego bilo kakav alkohol :( Kad se to promenilo? Meni je prosle i pretprosle godine Jelen bio za nijansu bolji od Lava, mada su tu negde isti. Omiljeno "domace" mi je bilo Niksicko tamno. Da li se ono nesto promenilo?otprilike u tih nekih godinu dana, malo jače. evo danas sam prvi put u poslednjih par dana pio pivo malo otpušenijih čula i prvo što sam popio: Jelen. utisak: previše sladi
Recommended Posts