Anonymous Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ako ćete hemiju, probajte 1/4 do trećinu Guarane u pivu. Nadam se da niko iz Apatina ne prati ovaj forum.
ultra plasticni Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Jel probo neko ovo "novo" Lasko? Mozda i nije novo, ali je za mene nova ambalaza, a po ukusu bi rekao da je losije od "starog" Laskog. Nekako slabije i bezukusnije.
Čutura Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 zlatorog nije novo pivo, to sam sabijao sa napolitankama od jagode u mariboru....davno.i bilo je dobro.
čekmeže Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nemoj da bi se neko zajebao i kupio slovenačko, mislim union pivo u nestandardnoj ambalaži, valjda 1l staklo.
zorglub Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nadam se da niko iz Apatina ne prati ovaj forum.Š'o? Pitam, pošto idem tamo sledece nedelje.
Frank Pembleton Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ako ga reklamiraju kao radler, onda ne znam sto bi ga pravili kao da je u pitanju Tuborg Domestos Fresh, ili sta vec. Prva stvar zasto facepalm je sto ne vidim sta je blam u konzumiranju toga, a druga je sto jedan od tih koje je blam, konzumira te neke cudnovate Tuborg-style buckurise. Mislim ne da mi smeta, ali glupo je. Radler = pola pivo, pola limunada, it ain't rocket science. U kucnoj radinosti i slicnim varijantama umeju da sipaju i sprite. Varijanta s koka kolom je dizel .Pa to ja ne osecam pivo iz te polovine i to mi je problem...Nista strasno naucio sam...
SNARC Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nemoj da bi se neko zajebao i kupio slovenačko, mislim union pivo u nestandardnoj ambalaži, valjda 1l staklo.Ali zato sve pohvale i najdublji nakloni za ovo prilicno jeftino cudo..koje pravi Union
Аврам Гојић Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A ima i lepo ime. "Pivo". Sveta jednostavnost.Želim probati.
renne Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 to pivo mi se baš ne dopada,najgore od svih romnomaračnih
Zverilla Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 proizveden u Nemackoj.ma bar da je grozan...jednostavno nema ukus. malo korijandera i to je to. ja volim belo pivo bas zbog ukusa. pijem erdinger, o paulaneru snevam.edit: prodajem 2 konzerve erdingera, zajedno 200 din pojedinacno 110, dobijate i gratis limunmeni je erdinger sasvim korektno psenicno pivoda li si podigao kvasac sa dna? ako je dugo stajalo, mozda se bas krvnicki zalepio, moras dugo da ga rolas u ruci+ u (nemacka) psenicna piva ne ide limun!to ti je ko da stavis limun u vino... (i cim vidim kafanu da tako sluzi psenicno, ne uzimam ga. ukazuje na sveukupni diletantizam osoblja)
assück Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 meni je erdinger sasvim korektno psenicno pivoda li si podigao kvasac sa dna? ako je dugo stajalo, mozda se bas krvnicki zalepio, moras dugo da ga rolas u ruci+ u (nemacka) psenicna piva ne ide limun!to ti je ko da stavis limun u vino... (i cim vidim kafanu da tako sluzi psenicno, ne uzimam ga. ukazuje na sveukupni diletantizam osoblja)+1
Recommended Posts