Аврам Гојић Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 kao da kod nas cene piva dolaze na svoje? lepo lepo
banatjanin Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 i ako bude kao zrenjaninski "Porter", ojadiću im zalihe. stvarno mi se plače kad pomislim da ovoga više nema.mislim da je to bilo jedino pravo stout pivo koje idak pravilo u nas
posmatrac Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Glede K&B asortimana, degustirao sam samo crveno i meni ima šmek na tut gut sa dodatkom alkohola, iako ima 8% alk. lepo klizi. Može da se pazari i u TC Ušće, II sprat, jedini štand sa točilicom.
ajgor Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 stvarno mi se plače kad pomislim da ovoga više nema.mislim da je to bilo jedino pravo stout pivo koje idak pravilo u nasZarad "Portera" sam za redakcijske sastanke polovinom devedesetih držao pristojan štek zidarskih flajki da bih namirio ozbiljne spoljne saradnike koji ne rade ni na Coca Colu ni na njakvi, a tadašnji senjački "C-market" je držao urednu zalihu. Jes' bio krš od samiške po izgledu, ali je za neke stvari bio bolji od ovih sadašnjih fensi-šmensi prodavnica.
Barsa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Glede K&B asortimana, degustirao sam samo crveno i meni ima šmek na tut gut sa dodatkom alkohola, iako ima 8% alk. lepo klizi. Može da se pazari i u TC Ušće, II sprat, jedini štand sa točilicom. http://www.facebook.com/SvetpivaNSkoliko vidim ovi prodaju toceno K&B, cini se da su skoro otvoreni, moracu otici danas da proverim valjali cemu taj K&B. inace ovo imaju u ponudiSvetla piva: Valjevsko, Atlas, Šampion, Krugher&Brent Lager BeerCrna piva: Zoffmann, Krugher&Brent Extra StoutCrveno pivo: Krugher&Brent RED Beer
Barsa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Od kad je da je oni ga imaju u ponudi :) danas bio uzeo 2l crvenog K&B 295din. Imaju ambalazu od 1l i 2l (plasticna), kad se uzimaju 2l dobija se popust. Cene za litru od 110 do 160din.
scab Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 http://www.facebook.com/SvetpivaNSkoliko vidim ovi prodaju toceno K&B, cini se da su skoro otvoreni, moracu otici danas da proverim valjali cemu taj K&B. inace ovo imaju u ponudiSvetla piva: Valjevsko, Atlas, Šampion, Krugher&Brent Lager BeerCrna piva: Zoffmann, Krugher&Brent Extra StoutCrveno pivo: Krugher&Brent RED Beerjuče natočio sva tri K&B i valjevsko. KB mnogo bolji sada no kad sam ga cugao iz sigurno starog bureta. ovi kažu da burad menjaju gotovo svakodnevno jer nisu velika. i valjevsko je sasvim dobro.
assück Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 probao crveni K&B. slatko, kafeno/voćno, ne sviđa mi se.al zato se Amstel Premium polako vozdiže na lestvici nabavljive pivadi u nas
Vapad Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 probao crveni K&B. slatko, kafeno/voćno, ne sviđa mi se.al zato se Amstel Premium polako vozdiže na lestvici nabavljive pivadi u nas ja sam uzeo konzervu hajnekena i amstela i amstel bio bled posle najobičnijeg hajnekena, posle probao ovo k plus, osrednje.
Vapad Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ovaj slou brud novi premijum, baš taj što ga ovde hvale, i meni delovao primamljivo ali jako bled ukus, mrtvo pivo
Recommended Posts