Parsons Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Koje bre dobro pivo iz limenke? Pokupi metalni ukus. Jedino staklo ili burad.hajlhitler i tebi brate :D ne mogu iz limenke, nikako
Sir Oliver Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) jelen strong is indeed strong.jedno od 0.33 iz nepovratne flajke je dovoljno za opuštanje..uzalud sam danas ubedjivao kasirku u maxiju da je flajka nepovratna - gdes to čuo, pitala me ona- pa reko garcia na PPP..nije vredelo <_< Edited May 3, 2012 by Sir Oliver
garcia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) od 0.33 je nepovratna. od 0.5 nije.danas, umalo nisam grabnuo iz frižidera tu od 0.5 a praznu ne'am.e da, kako rešavate problem sa ambalažom?niko ne da bez praznih flaša a ne uzimaju ni kauciju. Edited May 3, 2012 by garcia
Аврам Гојић Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 od 0.33 je nepovratna. od 0.5 nije.danas, umalo nisam grabnuo iz frižidera tu od 0.5 a praznu ne'am.e da, kako rešavate problem sa ambalažom?niko ne da bez praznih flaša a ne uzimaju ni kauciju.uvek taj problem. nadjes dobru dusu u bakalnici u kraju, i pivo u staklu kupujes samo tu. ja sam nekih 20 flasa vrteo u krug dve godine i na kraju vratio pre iseljenja.
garcia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 1 dobra duša mi dala 5-6 praznih flaša pilsa ali to pivo doživljava nekakav tihi bojkot - nema ga nigde po diskontima, tako da mi neupotrebljive čuče na terasi :(
Sir Oliver Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ..imali su samo od 0,5..možda bih i šarmirao tu kasirku, omekšao joj srce kamenoredovna sam mušterija i sve toali se umešala kolezinica joj i zaključala topić rečima:za sva piva treba ambalaža!..danas ću poneti praznu flajku u rancu, nema mi drugejesam li alkokoličar?
Razzmatazz Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) hajlhitler i tebi brate :D ne mogu iz limenke, nikakoVidi se ko je prošao sa mnom hitlerjugend realschule. U prvi mah sam se začudio kako to niko ne primeti, a onda se setim kako se ljudi ovde žale na vodu koja se koristi u domaćim pivima. Ne bi čovek osetio stroncijum 90 u pivu, a kamoli metalni ukus limenke. Edited May 4, 2012 by Razzmatazz
duda Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) zaista odlično pivo. šteta što nisam kupio dve limenke kao na slici nego jednu...ali zato imam još limenku Jelen Stronga i crnog Lava. biće ovo kratka noć.jednom davno se otrovala od b®avarije u limenci. sve se to dešavala u centralnoj aziji. posle trovanja lepo prešla na lokalno (tamo se rusko smatralo lokalnim) - afanasij u stakluodlično pivo. ima i tamno Edited May 4, 2012 by duda
Mostly harmless Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Meni je Bavaria simpli d Best. Kad je na akciji u Metrou, pazarim skoro mesečnu količinu. Izađe neretko jeftinija od Staropramena, recimo.Pijem je često i posle ponoći. Ujutru, nema posledica (kao kad strovalim onaj dizaster od Jelena, a bogme ponekad i Staropramena) u vidu gorušice ili još gore glavobolje. Nikad nisam pio pivo koje se lakše pije od nje.Jedini na crtu po omiljenosti može da joj stane Ginis, ali, to je neka druga liga...
Behemoth Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja pio pre neki dan na ski stazi u Kosutnjaku, Aleksandar kafe, i iznenadio se sto ga imaju i to iskljucivo u zidarskoj ambalazi.
Willow Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ono apatinsko iz flaše 0,5l meni sasvim ok. Fino i pitko. Ode za 2 minuta.
Kelt Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Probao juce...Sasvim dobro...Ima li ga u BG?pio sam ga na slavi prošle godine u selu blizu Zaječara, jel i Bg izdanje gorkasto? Edited May 9, 2012 by Kelt
Frank Pembleton Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 pio sam ga na slavi prošle godine u selu blizu Zaječara, jel i Bg izdanje gorkasto?Ovo je konzumirano u Negotinu...Nije gorko ali ima neki šmek...
MachineGunEtiquette Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Svratio juče u Interex. Ima Zaječarsko 0,5 čini mi se 39 din. Uzo bih nepovratno da ga je bilo.Elem, zateko jednu limenku u fridžideru, ne videh u rafovima, uzeh da probam i svideh... Amstel Premium Pilsener - podnaslov: slow brewedJe l' se pilo/pominjalo to ovde?
Recommended Posts