assück Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 štajaznam, ljudi ga hvale (kao sokić, doduše). za razliku od onog limuna, koji sam čak i pio u par navrata, nešto nemam želju ni da ga probam.
Pera Zeka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 meni i limun prija, doduse ne citam ga pod pivo, al osvezava kad se smrzne dobro...sema sa ovim grejpom je da ubijaju s reklamom, a nigde ga ne nadjoh...i u bolje snabdevenim radnjama...
Milogled Bluff Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 već par dana hladim PilsPlus za večeras. onako po vrućini da čujem onaj lijepi zvuk ''tschokk!!'' dok otvaram oznojenu limenkudrul.Tako moj ortak jednom ceo dan na 40 stepeni mastao kako ce popiti pivo koje ga ceka u frizideru kad dodje kuci. I onda mu flasa ispala i razbila se :(
assück Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 zato furam limenke :)idi na Punk i Priključenije, okačio sam klip koji te može interesirati
Pera Zeka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 nego, kad smo kod plekanog piva, ja sam uvek mrzeo limenke, jer ne moze nikad do kraja ljudski da se ispije, a da se ne ispolivas...i onda na svet, doduse prilicno kasne stigne ovakav jednostavan, ali genijalan izum...da pivo pijes kako zidarski bog zapoveda...naiskap, sa izbacenom donjom vilicom, pravom glavom, ne skidajuci pogled sa sagovornika...interesantno je da sam kod nas to samo jednom video i ljudi su doneli iz slovenije, kod nas izgleda nema nigde da se kupi...inace pasent je na sve tipove limenaka!
mraki Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Lav opet promenio flašu i etiketu, mora da prodaja baš loše ide inače ne vidim razlog za tako brzu promenu...Retko gde se ambalaža menja tom brzinom, ali to valjda ide ruku pod ruku sa padom kvaliteta samog proizvoda.Inače, kao neko ko baš i nije pivopija, slažem se da je Efes Draft najlepše domaće pivo. Ok mi je i Pils Plus, a taj Staropramen nikako da probam. Edited May 3, 2012 by mr@ki
zorglub Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 nego, kad smo kod plekanog piva, ja sam uvek mrzeo limenke, jer ne moze nikad do kraja ljudski da se ispije, a da se ne ispolivas...i onda na svet, doduse prilicno kasne stigne ovakav jednostavan, ali genijalan izum...da pivo pijes kako zidarski bog zapoveda...naiskap, sa izbacenom donjom vilicom, pravom glavom, ne skidajuci pogled sa sagovornika...interesantno je da sam kod nas to samo jednom video i ljudi su doneli iz slovenije, kod nas izgleda nema nigde da se kupi...inace pasent je na sve tipove limenaka!Rešenje je alu flajka - mislim da smo već pisali o tome:Jedva čekam.
Razzmatazz Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Koje bre dobro pivo iz limenke? Pokupi metalni ukus. Jedino staklo ili burad.
assück Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Koje bre dobro pivo iz limenke? Pokupi metalni ukus. Jedino staklo ili burad. jel mlako?
garcia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 zaista odlično pivo. šteta što nisam kupio dve limenke kao na slici nego jednu...ali zato imam još limenku Jelen Stronga i crnog Lava. biće ovo kratka noć.
Willow Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Malopre, ispred Maksija na Cvetnom trgu, popio sa drugarom po limenku Delhaze piva (koje se do sada super pokazalo). I tako, obojica konstatovali da pivo ostavlja neki oduran trag u ustima, što ranije nije bio slučaj. Nadam se da majstori nisu sjebali nešto u proizvodnji, nego da je stvar samo u tome što limenke nisu bile baš najbolje ohlađene.
Recommended Posts