maheem Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 sramim se priznati al mi je sinoć zafalilo 20 dinara pa sam cugao lowenbrau...ne sećam se na šta je ličilo...
henrik larsson Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To je onako Lavasto pivo, slatkasto i govnjivo.
maheem Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) To je onako Lavasto pivo, slatkasto i govnjivo.i govno od njega smrdi neviđenolav>>>>>>>>>>>>>>>>jelen Ne mogu lav da smislim.evo ja smislio lava: Edited April 27, 2012 by maheem
banecare1 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 sedim u irskom baru aerodroma domodedevo u moskvi. 8h, a 95% gostiju cevci pivo - uglavnom guiness. sta cu jadan, uzmem i ja jedan...
Аврам Гојић Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 i lav i jelen suck shit through 10 layers of brick.u poslednje vreme pijem ono Delezovo pivo, to je to za ovo leto. fin ukus, pitko, ne ostavlja posledice ujutru.
Joe D Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jel? Neki dan hteo da kupim, ali mi nekako ambalaza nije odavala utisak da bi moglo da bude dobro.Jelen i Lav su bulja, realno. Mislim da mi je trenutno i Valjevsko bolje od ta dva.
Аврам Гојић Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jel? Neki dan hteo da kupim, ali mi nekako ambalaza nije odavala utisak da bi moglo da bude dobro.Tako sam i ja dok nisam procitao na rumfou da valja, i potom se i sam uverio.Ako volis laka i pitka piva, to ti je to. Delez se ne zajebava sa kvalitetom. (Inace skoro sam za potrebe dzin tonika kupio Delezov dzin za 450 dinara. Odlican je, nije naravno kao Beefeater ili Bombay Sapphire, ali je bolji od onih Lordsona i drugih u kategoriji od 500 do 700 dinara)
Аврам Гојић Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) a delezov senf? to jos ne smes da probas?smem ali ga nema u mom Maksiju, nemam pojma zasto. bas sam ga danas trazio u nameri da njime premazem juneca rebra pred pecenje. time, i crnim pivom, i izlomljenim zelenim biberom i jos nekim stvarima...uh kad ce vece da se rebro ispece Edited April 28, 2012 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts