Frank Pembleton Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Probao danas nasao u Maxiju...Nije lose, ko voli tu vrstu piva...
Timmi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Probao danas nasao u tempu...Nije lose, ko voli tu vrstu piva...+1
garcia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jel probo neko Merak, samo 8sam dinara jeftiniji od Amstela, koji je užasan.relativno loše ali ne tako loše kao Master pivo u plastici koja je jedna posebna odvratnost. ali jeftina.
*edited by mod Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 jelenov radler od grejpa ocekivano nije ni za kurac. ima ukus kao da si u dva prsta fante usuo izlapelo pivo i dodao taman toliko medicinskog alkohola da ima aromu na isti. ne vredi ga ni porediti sa Union Radlerom jer to jednostavno nije isto pice
Moća Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ja samo probao i delovalo mi fino. Meni je i sa limunom fino a ovde ga svi redom napljuvali.Sent from my cigla using Tapatalk
kepa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 juce overio Pecko pivo posle 13 godina, slucajno naleteo u supermarketu na limenku "PEJA"odlicno, kao i pre 13 godina, 1,6 CHF
Timmi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 veceras pio jelen nakon dugo vremena. jbt, kako je uzasno. da li se ono pokvarilo ili je do mene pa sam nakon ispijanja drugih shvatio kako je lose?
renne Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jelen je loš ima već godinu dana. Ja od tada prešao na Pils Plus i preporodio se
Аврам Гојић Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 jelenov radler od grejpa ocekivano nije ni za kurac. ima ukus kao da si u dva prsta fante usuo izlapelo pivo i dodao taman toliko medicinskog alkohola da ima aromu na isti. ne vredi ga ni porediti sa Union Radlerom jer to jednostavno nije isto picefantastican je od grejpa
maheem Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 veceras pio jelen nakon dugo vremena. jbt, kako je uzasno. da li se ono pokvarilo ili je do mene pa sam nakon ispijanja drugih shvatio kako je lose?pokvarilo se def
Anonymous Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jelen je bio i ostao katastofalan, što nije neki problem, ali problem je što su im licence takođe katastofalne. Ne mogu da verujem šta prodaju pod imenom Staropramen.
henrik larsson Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jelen iz konzerve je sasvim ok, ima onaj edž™ i lepo se podriguje od njega, rapavo, sa asimetričnim klipingom, što je meni najbitnije. I ne jebe sutra.Starokamen odaje neku notu izvetrelosti.
maheem Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jelen iz konzerve je sasvim ok, ima onaj edž™ i lepo se podriguje od njega, rapavo, sa asimetričnim klipingom, što je meni najbitnije. I ne jebe sutra.-1poslednjih nekoliko puta jelen iz konzerve je imao grozan ukus dok ovaj iz flajke što sada pijuckam ima prođu
Recommended Posts