Jump to content

Featured Replies

ma jok, nije iskljuceno, nego me zanimalo ima li nesto konkretno, buduci da ih je u poslvreme poumiralo ihahaj. 

rvaca tojest.

• 5 weeks later...
  • Replies 5.6k
  • Views 719.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• zvanična fb strana  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Covek je igrao sve podjednako dobro, pozitivac, negativac, doktor, vojnik, advokat, krimos, pandur, predsednik, sta god mu das to pokida. Kad igra pozitivca, osecas se udobno i sigurno, jer takav lik

Posted Images

:cry:  :cry:  :cry:

Wes-Craven-image.jpg

Ode majstor... :cry: Hvala mu za sve nocne more koje su me ganjale posle gledanja Strave u ulici brestova osamdesetih.

rip

• 5 weeks later...

twinpeaks_loglady.jpg

auuu, kakva grozna slučajnost

sinoć je hella pustio neki jutub, obradu suicidalnih tendencija, vidim joj muža u spotu pomenutih, pa odgledam dokumentarac o njemu

tako da sam je sinoć gledao posle ko zna koliko godina

RIP

Umro je Nebojša Popović.

Umro je Nebojša Popović.

ko je Nebojša Popović?

Umro je Nebojša Popović.

čoveče, ne verujem ni da je 60 napunio... strašno.

57

rip

ko je Nebojša Popović?

Filmski kriticar, secam ga se sa RTS. U 57. godini :(

RIP

Odlican filmski novinar. Uzivanje je bilo gledati njegove autorske emisije i hronike FEST-a.

Steta sto je bio skrajnut..

Filmski kriticar, secam ga se sa RTS. U 57. godini :(

sad sam video ko je :(

meni ostao u sećanju po Metropolisu.  :Hail:

meni je bilo tuzno kad sam nedavno cuo, da kolege u rts-u imaju vec nedeljama spreman tekst. 

Video sam ga pre godinu dana još u kliničkom centru, kako šeta s kateterom, očigledno posle neke operacije. Izgleda da je bio dugo bolestan. Šteta, jedan od retkih tv likova koji ne izazivaju mučninu.