ToniAdams Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 ma jok, nije iskljuceno, nego me zanimalo ima li nesto konkretno, buduci da ih je u poslvreme poumiralo ihahaj. rvaca tojest.
Њујоркер Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ode majstor... Hvala mu za sve nocne more koje su me ganjale posle gledanja Strave u ulici brestova osamdesetih.
Sestre Bronte Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 auuu, kakva grozna slučajnost sinoć je hella pustio neki jutub, obradu suicidalnih tendencija, vidim joj muža u spotu pomenutih, pa odgledam dokumentarac o njemu tako da sam je sinoć gledao posle ko zna koliko godina RIP
SleeperSleep Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Umro je Nebojša Popović. čoveče, ne verujem ni da je 60 napunio... strašno.
Strahan Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 ko je Nebojša Popović? Filmski kriticar, secam ga se sa RTS. U 57. godini :(
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 RIP Odlican filmski novinar. Uzivanje je bilo gledati njegove autorske emisije i hronike FEST-a. Steta sto je bio skrajnut..
steins Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Filmski kriticar, secam ga se sa RTS. U 57. godini :( sad sam video ko je :( meni ostao u sećanju po Metropolisu.
Takeshi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 meni je bilo tuzno kad sam nedavno cuo, da kolege u rts-u imaju vec nedeljama spreman tekst.
kobni zelaya Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Video sam ga pre godinu dana još u kliničkom centru, kako šeta s kateterom, očigledno posle neke operacije. Izgleda da je bio dugo bolestan. Šteta, jedan od retkih tv likova koji ne izazivaju mučninu.
Recommended Posts