August 1, 20159 yr ma jok, nije iskljuceno, nego me zanimalo ima li nesto konkretno, buduci da ih je u poslvreme poumiralo ihahaj. rvaca tojest.
August 31, 20159 yr Ode majstor... Hvala mu za sve nocne more koje su me ganjale posle gledanja Strave u ulici brestova osamdesetih.
September 30, 20159 yr auuu, kakva grozna slučajnost sinoć je hella pustio neki jutub, obradu suicidalnih tendencija, vidim joj muža u spotu pomenutih, pa odgledam dokumentarac o njemu tako da sam je sinoć gledao posle ko zna koliko godina RIP
October 3, 20159 yr RIP Odlican filmski novinar. Uzivanje je bilo gledati njegove autorske emisije i hronike FEST-a. Steta sto je bio skrajnut..
October 3, 20159 yr Filmski kriticar, secam ga se sa RTS. U 57. godini :( sad sam video ko je :( meni ostao u sećanju po Metropolisu.
October 3, 20159 yr meni je bilo tuzno kad sam nedavno cuo, da kolege u rts-u imaju vec nedeljama spreman tekst.
October 4, 20159 yr Video sam ga pre godinu dana još u kliničkom centru, kako šeta s kateterom, očigledno posle neke operacije. Izgleda da je bio dugo bolestan. Šteta, jedan od retkih tv likova koji ne izazivaju mučninu.