Jump to content

Featured Replies

jel im nije bilo lakse da puste plocu?

• Replies 5.6k
  • Views 720k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• zvanična fb strana  

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Covek je igrao sve podjednako dobro, pozitivac, negativac, doktor, vojnik, advokat, krimos, pandur, predsednik, sta god mu das to pokida. Kad igra pozitivca, osecas se udobno i sigurno, jer takav lik

Posted Images

valjda nisu imali pri ruci, a snimalo senešto kasno noću ili tako nešto. tako sam negde čitao, možda i nije tačno.

Jeste tacno. O tome je Divljan licno pricao u nekom intervjuu.

Legenda za legendom :(

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk

I Sapera sam slusao da to prica, u onoj nostalgicarskoj emisiji sto je isla na b92, pa na N1, sto je radio Zoza Panjkovic (ako se ne varam).

Потпуно легендарна прича.

Bravo za link, vredi podsetiti se svega.

Moj omiljeni srpski glumac. Junak detinjstva.

Kad sam bio osnovac, prikazivali su se Srecni ljudi, samo sam cekao da se pojavi Marko Mario del Tintoreto, kavalijere od Santo Benedeta, del Alto Adidje. Sto se crtaca tice, njegovi Pepe Le tvor, Daca, Rafaelo su bili fantazija. I tolike druge uloge, mister dolar, rodja... Jedan gospodin, kavalir i dusa od coveka.

Covek odlazi  :(, ali ostace lik, i nadasve - glas. 

Pogibe kompozitor James Horner 

Suđeno mu bilo, kao i Titaniku.... :fantom:

Baš bez veze komentar...

Nego, umrla danas i Laura Antonelli.

Covek odlazi  :(, ali ostace lik, i nadasve - glas. 

Njegovo "TO SE ZOVE RIBA" u crtanom filmu o neuspesnom siljinom pecanju, u mojoj kuci se i danas koristi za svasta nesto.

Pogibe kompozitor James Horner

Dva oskara imao, za Titanik i Avatar, Jos 6 nominacija. Pisao muziku za, Apolo 13, Brave heart, Blistavi um i mnogo drugih filmova. Legenda u svom poslu. I završio glupo sam u avionu.

Otišla je... Zauvek.