MocaVukotic Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 valjda nisu imali pri ruci, a snimalo senešto kasno noću ili tako nešto. tako sam negde čitao, možda i nije tačno.
Mostly harmless Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Jeste tacno. O tome je Divljan licno pricao u nekom intervjuu. Legenda za legendom :( Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Sludge Factory Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 I Sapera sam slusao da to prica, u onoj nostalgicarskoj emisiji sto je isla na b92, pa na N1, sto je radio Zoza Panjkovic (ako se ne varam).
Meazza Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Moj omiljeni srpski glumac. Junak detinjstva. Kad sam bio osnovac, prikazivali su se Srecni ljudi, samo sam cekao da se pojavi Marko Mario del Tintoreto, kavalijere od Santo Benedeta, del Alto Adidje. Sto se crtaca tice, njegovi Pepe Le tvor, Daca, Rafaelo su bili fantazija. I tolike druge uloge, mister dolar, rodja... Jedan gospodin, kavalir i dusa od coveka. Covek odlazi :(, ali ostace lik, i nadasve - glas.
Indy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Baš bez veze komentar... Nego, umrla danas i Laura Antonelli.
SNARC Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Covek odlazi :(, ali ostace lik, i nadasve - glas. Njegovo "TO SE ZOVE RIBA" u crtanom filmu o neuspesnom siljinom pecanju, u mojoj kuci se i danas koristi za svasta nesto.
Timmy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Pogibe kompozitor James Horner Dva oskara imao, za Titanik i Avatar, Jos 6 nominacija. Pisao muziku za, Apolo 13, Brave heart, Blistavi um i mnogo drugih filmova. Legenda u svom poslu. I završio glupo sam u avionu.
Recommended Posts